Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 258 700 Kč

  • 1 068 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

31 851 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení 10. července 2024
Plocha obytná 1 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 6 830 m²
ID nemovitosti 9854091
Plocha pozemku 6 830 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Pozemek na prodej v Umagu, klenotu Istrie, nabízí fascinující příležitost pro investory a vývojáře, kteří hledají mimořádné místo pro realizaci svých komerčních projektů. Tento pozemek se nachází v prestižní lokalitě s kódem 101200-132 a poskytuje dechberoucí výhledy, které slibují nejen estetické potěšení, ale také vysoký potenciál pro kapitálový růst.

Jedinečná pozice tohoto pozemku, který se rozkládá na adrese Umag, Istarska, 52470, je umocněna kombinací jihozápadní orientace nabízející nádherné západy slunce a přirozené světlo po většinu dne. I když pozemek má technicky rozměry pouze 1 metr čtvereční co se týče obytné i parcely plochy a nepodporuje balkon ani terasu, skutečná velikost a rozloha je ideaální pro komerční využití.

Cena pozemku je stanovena na 290000 EUR, což odráží jeho hodnotu v žádané lokalitě. Materiál pozemku je klasifikován jako smíšený, což dává novým majitelům flexibilitu při plánování výstavby. Díky jižní a západní orientaci je zde zajištěno optimální využití přirozeného světla, což může výrazně snížit náklady na energie.

Pro potenciální investory je důležité zdůraznit, že pozemek je okamžitě volný bez jakýchkoli závazků nebo omezení, což umožňuje rychlý start jakéhokoli projektu. Ačkoli nemovitost není vhodná pro majitele domácích zvířat, její komerční potenciál je neomezený.

V blízkosti pozemku se nenacházejí žádné parkovací místa, což je kompenzováno výhodou přítomnosti vodních ploch, což znamená, že pozemek může být ideální pro projekty, které vyžadují přístup k vodním zdrojům nebo nabízí rekreační aktivity související s vodou.

Současný majitel pozemku má osobní vlastnictví, což zjednodušuje převod vlastnictví a snižuje potenciální právní komplikace při koupi. Serialové číslo 896765 a ID nemovitosti 101200132 zaručují, že všechny transakce a dokumentace budou řádně sledovány a zpracovány v souladu s právními normami.

Kupující, kteří hledají pozemek s mimořádným potenciálem a atraktivní lokalitou v Chorvatsku, najdou v této nabídce vše potřebné pro realizaci svých snů a investičních cílů. Umag, s jeho kouzelným pobřežím, kulturohistorickými památkami a rozvinutou infrastrukturou, poskytuje ideální kombinaci pro úspěšný komerční podnik nebo jako dlouhodobou investici do nemovitostí. Nabídka tohoto pozemku je skutečně výjimečnou příležitostí získat kus pozemku v jedné z nejžádanějších oblastí v Evropě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti