Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 756 900 Kč

  • 386 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

25 261 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 15 000 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 9832320
Plocha pozemku 15 000 m²
Plocha zastavěná 15 000 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení 10. července 2024
Plocha obytná 15 000 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Objekt k prodeji nachází se ve výjimečné lokalitě Sveti Martin Na Muri, který patří do kraje Međimurska v Chorvatsku. Klidná oblast s poštovním směrovacím číslem 40313 představuje ideální místo pro investici do nemovitostí či stavbu vlastního domova.

Pozemek o rozloze 1 m2 se nachází ve strategicky výhodné oblasti a nabízí úchvatné příležitosti pro rekreační i dlouhodobě udržitelné využití. Za cenu 350 000 EUR poskytuje kus země, který v sobě skrývá potenciál pro realizaci široké škály projektů.

Přístup k pozemku je zajištěn a dle územního plánu je možné území využít pro přírodní účely včetně vodních ploch, což dodává lokalitě velký charakter a otevírá brány pro rozvoj turistických aktivit nebo ekologického zemědělství. Elektrická přípojka na pozemku je již realizována, což usnadňuje jakoukoliv stavební činnost bez potřeby dodatečných investic do infrastruktury.

Pozemek disponuje veřejným vodovodem a je napojen na distribuci plynu, což představuje výhodné řešení pro otopné systémy budoucích staveb. Majetkové právo je osobní, co umožňuje plynulý převod vlastnictví bez zbytečných komplikací.

I přes to, že pozemek nedisponuje balkonem či terasou, jeho univerzálnost a poloha nabízejí prostor pro kreativní projektování vlastních řešení exteriérů. Nepřítomnost domácích zvířat a okamžitá volnost pozemku dává novým majitelům svobodu začít s využíváním pozemku ihned bez dodatečné potřeby úprav.

Stav této nemovitosti je označen jako investiční, což zdůrazňuje příležitost pro výnosné investice do budoucna. Vzhledem k rychlému rozvoji regionu a rostoucímu zájmu o oblasti blízko přírodních zdrojů, má pozemek silný potenciál pro zhodnocení investice.

Připojení elektřiny a plynu spolu s veřejným vodovodem minimalizuje počáteční náklady na přípravu pozemku pro stavbu a umožňuje novým majitelům rychle přistoupit k realizaci svého projektu.

Tato jedinečná nabídka na prodej pozemku v Sveti Martin Na Muri představuje nejen místo pro bydlení nebo rekreaci, ale je také symbolem možnosti pro rozvoj a investici do budoucnosti s výhledem na zvýšení hodnoty majetku v této žádané lokalitě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti