Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

22 226 640 Kč

  • 930 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

97 529 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení 7. července 2024
Plocha obytná 1 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti 104146193
Plocha pozemku 24 000 m²

Popis nemovitosti

Ponúkáme k prodeji atraktivní pozemek o celkové rozloze 24 000 m2, nacházející se v malebném městečku Kanfanar v regionu Istarska, Chorvatsko. Tento pozemek představuje ideální příležitost pro investory a developery, kteří hledají velkorysý prostor pro realizaci komerčních či zemědělských projektů.

Pozemek je nabízen za cenu 888 000 EUR. Jedná se o pozemek s osobním vlastnictvím, což znamená, že kupující bude mít plnou kontrolu nad využitím a rozvojem tohoto majetku bez omezení. Díky své rozloze a strategické poloze poskytuje pozemek mnoho možností pro rozvoj, ať již se jedná o zemědělské účely, skladištní prostory, nebo jiné komerční aktivity.

Pozemek se nachází ve velice příjemné a klidné oblasti s dobrou dopravní dostupností, což usnadňuje logistiku jakéhokoliv podnikání, které se zde může uskutečnit. I přes svou odlehlost od hlavních turistických center, je Kanfanar dostatečně blízko k různým občanským vybaveností a službám, což přispívá k jeho atraktivitě.

Pozemek je ihned k dispozici pro rychlé a snadné převzetí novým majitelem. Nabízí unikátní příležitost pro ty, kteří hledají prostor pro realizaci svých podnikatelských záměrů v krásném a rostoucím regionu Istrie. S ohledem na vývoj v oblasti zemědělství a komerčních nemovitostí v této oblasti, je očekáván stabilní růst hodnoty pozemku, což činí tuto investici ještě přitažlivější.

Majetek není zatížen žádnou stavbou, což dává novému majiteli plnou svobodu při plánování a výstavbě podle vlastních představ. Nabídka zahrnuje pozemky smíšeného typu, což poskytuje flexibilitu v možnostech využití. Parkování na pozemku není specifikováno, což umožňuje novému majiteli navrhnout parkovací řešení na míru svým potřebám.

Pro více informací o tomto pozemku neváhejte kontaktovat naši agenturu. Nabízíme plnou podporu během procesu koupi, od právních služeb, přes důkladné prověření majetku, až po finální předání pozemku. Velká rozloha, vynikající lokace a přívětivá cena činí tento pozemek ideální volbou pro realizaci vašich snů o vlastním podnikání nebo investici do perspektivní nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti