Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 488 616 Kč

  • 4 275 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

63 575 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení 7. července 2024
Plocha obytná 1 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti 10816085
Plocha pozemku 3 405 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek v malebném městečku Biograd Na Moru, které se nachází v Zadarské župě na adrese 23210. S úctyhodnou rozlohou 3405 m2 na níž rostou rodinné olivovníky, se tento pozemek stává ideální příležitostí pro zemědělské využití nebo komerční projekt.

Pozemek je směrem na jih a západ, což zaručuje optimální přístup slunečního světla, a to se zvláště hodí pro pěstování plodin nebo pro relaxační zóny s nádherným výhledem na okolní přírodu. Jeho mírně svažitá poloha nabízí přirozenou odvodnění a zajišťuje, že země je dobře využitelná a snadno přístupná.

Celá lokalita Biograd Na Moru je známá svou přírodní krásou a čistým prostředím, je tedy ideální nejen pro zemědělské aktivity, ale také jako místo pro odpočinek a rekreační aktivity. Na pozemku nejsou žádné stávající budovy, což novým majitelům dává neomezené možnosti k realizaci vlastních plánů a představ.

Pozemek je k dispozici ihned a personalizované vlastnictví zaručuje bezproblémový převod vlastnictví. Szík jako 170 000 EUR je velmi konkurenční, zvláště když vezmeme v úvahu velikost pozemku a jeho umístění v jedné z nejžádanějších oblastí Zadarské župy.

Na pozemku nejsou zavedeny žádné utility jako elektřina nebo voda, což poskytuje novým majitelům možnost implementace moderních technologií a udržitelných řešení, které odpovídají jejich specifickým potřebám. Vzhledem k tomu, že pozemek nenabízí parkovací místa ani další vymoženosti, je toto místo ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí daleko od městského ruchu.

Hlavními výhodami tohoto pozemku jsou plodná půda, ideální klimatické podmínky, výborná sluneční expozice a umístění ve vyhledávané oblasti. Tyto faktory společně vytváří jedinečnou příležitost pro investici do zemědělství nebo realizaci projektu, který by mohl být jak výnosný, tak i přínosem pro jakýkoliv obor.

Představte si vlastnit kus země v tomto ráji – je to příležitost, která se naskýtá jednou za život. Pokud se vám zamlouvá myšlenka vlastnit pozemek na jednom z nejkrásnějších míst v Chorvatsku, neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku. Vaše budoucí plány mohou začít právě zde, na tomto pozoruhodném místě v Biogradu Na Moru.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti