Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

13 766 500 Kč

  • 346 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

60 407 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 40 000 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 9921538
Plocha pozemku 40 000 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek s mimořádnými investičními možnostmi v klidné oblasti Rovišće, konkrétně na adrese Bilogorska ulica, 43000 Rovišće, Chorvatsko. Tento jedinečný pozemek o rozloze 40 000 m2 je ideální pro rozvoj různých typů projektů, ať už se jedná o rezidenční stavby, komerční prostory nebo speciální využití.

Pozemek se nachází v příjemné a vyhledávané lokalitě s dobrou dostupností a v okolí s krásnou přírodou. Rovišće je známé svou pohostinností a klidným životním stylem, což z něj činí atraktivní místo pro život i podnikání. Tento pozemek není v současné době vybaven balkonem, terasou ani konstrukcemi pro domácí mazlíčky, což dává novému majiteli svobodu využít plochu dle vlastních představ a potřeb.

Z hlediska investičních příležitostí nabízí tento pozemek vynikající potenciál pro ziskové projekty. Místo je imediatně k dispozici a vhodné pro různé druhy výstavby, a to včetně smíšeného využití materiálů, což umožňuje kombinovat různé stavební technologie a přístupy. Hodnota lokality je podtržena také celkovou cenou 550 000 EUR, což odráží jak velikost, tak lokalitu a potenciální možnosti využití pozemku.

Díky osobnímu vlastnictví je koupě pozemku jednoduchá a bez zbytečných komplikací. Nemovitost je klasifikována jako investiční, což dále podtrhuje její atraktivitu pro ty, kteří hledají místo na budoucí rozvoj. Nemovitost je rovněž zařazena do kategorie "jiná speciální nemovitost", což značí, že se jedná o pozemek s unikátním využitím a potenciálem.

Veškeré potřebné informace o pozemku, včetně jeho územně plánovacích možností a dostupnosti vodných a elektrických přípojek, jsou zpracovány tak, aby nový majitel mohl co nejrychleji začít s realizací svých plánů. I přes to, že pozemek neobsahuje parkovací místa, jeho rozloha a umístění v oblasti zajišťují dostatek možností, jak tuto situaci efektivně vyřešit.

Zkrátka, tento pozemek v Rovišći představuje jedinečnou příležitost pro každého, kdo hledá místo pro realizaci svých komerčních nebo osobních projektů. Kupující zde naleznou potenciál pro budování nového domova, zařízení pro podnikání či jiné speciální využití na krásném a strategicky umístěném pozemku s mnoha možnostmi.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti