Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 382 650 Kč

  • 301 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

28 007 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení 7. července 2024
Plocha obytná 1 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti 101200201
Plocha pozemku 21 301 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rozlehlý pozemek v idylické lokalitě Umagu, situovaný v překrásném regionu Istarská, kód pošty 52470. Tento unikátní pozemek s celkovou rozlohou 21 301 m2 je ideální pro komerční i zemědělské využití, což jej činí mimořádně atraktivní investicí.

Pozemek se nachází v osobním vlastnictví a je ihned k dispozici pro nového majitele. Cena tohoto pozemku je stanovena na 255 000 EUR. I přesto, že pozemek není vybaven balkonem ani terasou a neumožňuje přítomnost domácích mazlíčků, jeho skutečný potenciál spočívá v jiných aspektech.

Lokalita nabízí úchvatný výhled a vyniká velmi slunnou pozicí, která zaručuje, že každý den budete moci využít příjemné sluneční paprsky. Orientace pozemku na jih a západ znamená, že zde můžete zažívat krásné západy slunce nad istrijskou krajinou. Jako materiál stavby je uvedeno smíšené materiály, což poskytuje možnosti různorodého využití pozemku.

Pozemek je kategorizován jako komerčně-zemědělský, což otevírá dveře pro rozvoj ekologického zemědělství, vinic, sádek, nebo dokonce pro vybudování rekreačních zařízení, která by využívala jedinečné položení a přírodní charakter lokality. Je zde možné stavět s ohledem na plánování využití území, které propojuje přírodu a vodní plochy.

Pozemek je z hlediska infrastruktury přístupný, přičemž však zachovává svůj klidný a nerušený charakter. Aktuální zázemí je bez elektřiny, teplé vody a parkovacích ploch, což poskytuje novému majiteli carte blanche pro realizaci vlastních představ a vývoj pozemku podle individuálních potřeb.

Optimální geografická poloha Umagu zaručuje, že pozemek je snadno dostupný a zároveň nabízí všechny výhody klidného a žádaného místa daleko od hlavních turistických tras. V Umagu najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení, což činí toto místo ještě lákavějším.

Pozemek, který je aktuálně k prodeji, představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají místo pro realizaci svých podnikatelských záměrů, nebo pro ty, kdo si přejí investovat do výnosné nemovitosti s širokým spektrem možného využití. Rozhodněte se pro život v souladu s přírodou na jednom z nejkrásnějších míst v Istrie, Umagu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti