Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa
Nastavený filtr:
Upravit filtr Upravit filtr Uložit Uložit

Prodej pozemků do 1 000 000 Kč od realitních kanceláří v soukromém vlastnictví v okrese Strakonice

Právě teď můžete vybírat z 9 pozemků na prodej

Doporučeno Doporučeno včera

Prodej zemědělské půdy 9 632 m² Číčenice, Číčenice

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku parc. č. 4155 o výměře 9.632 m2 zapsané na LV 314 v k.ú. Čičenice, okr. Strakonice. Druh pozemku je orná půda, k dispozici máme územně plánovací informaci, dle které jsou pozemky zahrnuty do nezastavěného území s funkčním využitím plochy zemědělské s označením ZPF - Orná. Plochy ZPF - orná jsou území vhodná pro intenzivní i extenzivní hospo

Doporučeno Doporučeno předevčírem

Prodej lesa Bavorov

Prodej lesního pozemku o výměře 10855 m2. Jedná se o jedno číslo parcelní. Na cca polovině pozemku se nachází dvouletý dubový porost, na zbytku se nachází smíšený porost ve stáří 40 let. Při koupi vícero pozemků v této lokalitě možno jednat o ceně. Více info v RK.

Prodej lesa Stožice

Prodej lesa o celkové ploše 9032 m2. Jedná se o jedno parcelní číslo. Na pozemcích je dubový porost ve stáří tři roky. Po hranici pozemku vede asfaltová komunikace. Více info v RK.

Prodej lesa Vacovice

Prodej souboru lesních pozemků, v katastru obce Vacovice. Jedná se o 14 čísel parcelních, které tvoří funkční celek. Na 0,55 ha se nachází borovice a smrk ve stáří 130 let, na 3,2 ha je holina. Více info v RK.

Prodej lesa Bavorov

Prodej lesního pozemku o výměře 9247 m2. Jedná se o jedno číslo parcelní. Většina pozemku je po těžbě, na části je smrkový a borový porost o zásobě cca 30 m3. Při koupi vícero pozemků v této lokalitě možno jednat o ceně. Více info v RK.

Prodej lesa Bavorov

Prodej lesního pozemku o výměře 20138 m2. Jedná se o jedno číslo parcelní. Polovina pozemku je po těžbě, na druhé je smrkový porost ve stáří 50 let. Při koupi vícero pozemků v této lokalitě možno jednat o ceně. Více info v RK.

Prodej zahrady 642 m² Strakonice

K prodeji nabízíme zahradu o velikosti 642 m2 ve Strakonicích poblíž Řepického rybníka. Pozemek se nachází v ohrazené rekreační oblasti. Na pozemku je k dispozici skleník a přístřešek na nářadí. Sklep rozdělený na 2 místnosti tvoří základ pro stavbu již dříve plánované chaty. Elektřina na pozemek zavedena, vodu možno čerpat z lokálních zdrojů pro danou rekreační oblast. Plocha pozemku a

Prodej zemědělské půdy 19 746 m² Nová Ves,

Nabízíme k prodeji pozemek v katastrálním území Nová Ves u Strakonic. Celková výměra pozemků parc. č. 623; parc č. 622/1 a parc. č. 625 je 19.749 m2. Pozemky jsou vedeny na LV 309. Více informací u makléřky. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104858.