Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 850 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Švancara

422 847 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F16462
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 3.
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 219 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 219 m²

Popis nemovitosti

Toto byla první volba: nejlépe umístěný zcela nový moderní a luxusní penthouse v The View Marbella phase 1. Nejlepší poloha na rohu v bloku 1. Ze všech pokojů, obrovské terasy (153 m2) a solária (128 m2) budete mít úchvatný výhled na Středozemní moře, golfové údolí a hory. Vysoce kvalitně zařízená nemovitost. Je zde nainstalováno mnoho doplňků, jako např. audio systém Sonos Amp., elektrické sluneční clony, elektrické závěsy, síťový/kamerový a video systém, alarm uvnitř, venku a na střešní terase, dekorativní osvětlení a vše bylo vymalováno speciální malbou. Na soláriu mnoho doplňků, jako je venkovní kuchyně s barem, plynový gril, audio systém, sprcha, ohniště, speciální dřevěné podlahy a pergola. K penthousu patří 2 parkovací místa, obě s instalovanou elektřinou. Lepší penthouse v této oblasti nenajdete.

Potřebujete ještě více prostoru pro rodinu nebo další návštěvy? Můžeme vám nabídnout krásný přízemní byt 2+kk ve stejném bloku od stejného majitele za 1 450 000 eur.

The View Marbella má výhodnou polohu mezi Marbellou a Benahavísem, s rychlým a snadným přístupem na pláže a do centra města.
The View Marbella, věrná konceptu luxusního bydlení, nabízí kompletní životní styl včetně 24hodinové ostrahy, služeb concierge a klubu zdraví s lázněmi, posilovnou a fitness zařízením, vnitřním a venkovním bazénem a speciálním prostorem pro jógu.

Největší nabídka nemovitostí ve Španělsku a profesionální realitní servis v češtině na www.ibero-casa.com

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Švancara
Jiří Švancara
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Švancara
Jiří Švancara
Telefon zobrazit telefon