Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

495 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tsvetomir Zlatkovski

54 464 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Datum vložení před 27 dny
Plocha celková 80 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 80 m²
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F13611
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji na Mallorce apartmán 3+kk nacházející se v novostavbě v žádané oblasti Ses Salinas. Tento moderní a elegantní byt o celkové ploše 90,4 m² a užitné ploše 79,55 m² se nachází v 1. patře budovy a disponuje výhodným umístěním v klidné části obce.

Byt je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a pohodlí. Skládá se ze vstupní haly, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic, koupelny a terasy, která nabízí skvělé místo k relaxaci i posezení. K bytu náleží také sklep a parkovací stání.

Nemovitost je vybavena moderními prvky, jako je elektrické vytápění, propojení na telefon, internet a elektřina 230V. Všechny potřebné sociální a infrastrukturní služby jsou v pěší dostupnosti – školy, školky, zdravotnická zařízení, pošta, obchodní sítě i supermarket.

Poloha bytu je ideální pro milovníky plážových aktivit, protože je vzdálen pouze 5400 metrů od moře. Region Ses Salinas je známý svou malebnou krajinou a přístupem k přírodní kráse Mallorky. Tento objekt je skutečně pod cenou v okolí, což z něj činí výhodnou investici.

Apartmán bude k dispozici od 30. září 2024, což vám nabízí dostatek času na plánování přestěhování či investice.

Zajistěte si tuto výjimečnou nabídku bytu ve žádané lokalitě na krásné Mallorce již dnes. Pro více informací a prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. Pomůžeme vám investovat do správné nemovitosti podle vašich požadavků, aby vaše peníze neztratily na hodnotě. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech. Team MNM.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
Telefon zobrazit telefon