Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

236 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tsvetomir Zlatkovski

25 920 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 62 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 62 m²
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F13761
Stav nemovitosti Rozestavěný
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízíme vám hezký apartmán o dispozici 3+kk s celkovou podlahovou plochou 72,95 m² a užitnou plochou 62 m², který se nachází ve druhém podlaží čtyřpatrové budovy, situován v oblíbené lokalitě Villamartin na Costa Blance ve Španělsku. Byt je ve stádiu hrubé stavby, plánované kolaudace v roce 2024. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu a balkon o velikosti 11,9 m². Navíc je k dispozici parkovací stání.

Díky novostavbě budete mít možnost upravit interiér dle svých představ a potřeb. Apartmán je ideální jak pro trvalé bydlení, tak pro prázdninové pobyty díky výborné lokalitě a vysokému standardu vybavenosti v okolí.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně škol, zdravotnických zařízení, školek, pošty a supermarketů. Doprava je zajištěna prostřednictvím MHD, autobusů a dobře přístupných silnic.

Pro milovníky aktivního životního stylu je v lokalitě mnoho příležitostí k volnočasovým aktivitám, jako je koupání a golf. Villamartin je známý svými golfovými hřišti a blízkostí krásných pláží.

Jako bonus kupující neplatí provizi. Po zakoupení nemovitosti se staráme o veškeré poprodejní služby na místě, takže se můžete soustředit na užívání si nového domova bez zbytečných starostí.

Tato nabídka je skvělou příležitostí pro investici do kvalitní nemovitosti v žádané lokalitě. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Team MNM

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
Telefon zobrazit telefon