Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

465 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

51 071 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti N7053
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Datum vložení před 21 dny
Plocha užitná 130 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný, nově zrekonstruovaný apartmán 3+kk v městečku Dénia, které se nachází ve španělském Alicante. Apartmán je situován v přízemí rezidenční čtvrti s rozlehlými zelenými plochami, bazénem a přímým přístupem na nádhernou pláž Els Molins.

Apartmán byl kompletně zrekonstruován za použití vysoce kvalitních materiálů a nabízí prostorný obývací pokoj s přístupem na velkou terasu o ploše více než 40 m2, která poskytuje krásný výhled na moře a bazén. Moderní interiér disponuje plně vybavenou kuchyní, dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami. Hlavní ložnice disponuje vlastní koupelnou a šatnou, přičemž je zde i možnost přestavby, která by umožnila vytvořit třetí ložnici.

Dále apartmán nabízí nově instalovanou klimatizaci s funkcí vytápění a chlazení, garážové stání pro jedno auto a další skladovací prostory pro motocykly nebo vodní vybavení. Urbanizace se nachází v jedinečné lokalitě, kde můžete v nerušeně relaxovat a zároveň být v dosahu veškerých služeb.

Dénia je kouzelné pobřežní město známé svým bohatým kulturním dědictvím, přístavem a krásnými plážemi, které se táhnou na více než 20 kilometrů. Město nabízí ideální kombinaci klidu a aktivit, včetně vodních sportů, výletů do přírodního parku Montgó nebo návštěvy historických památek, jako je hrad Dénia s panoramatickými výhledy na město a moře. Alicante, do kterého Dénia spadá, je jednou z nejvyhledávanějších oblastí na pobřeží Costa Blanca, díky svému příjemnému středomořskému klimatu, skvělým gastronomickým zážitkům a dostupnosti služeb a infrastruktury.

Pro více informací o nemovitosti nebo zájem o její prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
Telefon zobrazit telefon