Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa
Nastavený filtr:
Upravit filtr Upravit filtr Uložit Uložit

Parkovací místa a garážová stání k pronájmu do 4 000 000 Kč za měsíc Olomouc

Právě teď můžete vybírat z 10 ostatních realit k pronájmu

Pronájem parkovacího místa 732 m² Olomouc,

Pronájem garážového stání č. 17 o celkové výměře 16 m2 (š. 2,6 m, d. 6 m) v bytovém domě na rohu Jiráskové a Sladkovské ulici. Stání se nachází v 1. podzemním patře, bezbariérový přístup, dálkové ovládání. Volné ihned. Měsíční nájemné 1.350,- Kč.

Pronájem parkovacího místa 16 m² Olomouc, Aloise Rašína

Pronájem parkovacího stání v projektu "Holandská čtvrť" Olomouc, Aloise Rašína. Garážové stání se nachází v posledním postaveným domě. Vjezd s bránou na elektronické ovládání. Rozměry šířka 2,75 m, délka 5,80 m a výška díky vratům 2,20 m. Projekt se nachází u obchodního centra Olomouc City a s dobrou dostupností do centra Olomouce. Cena pronájmu 2 000,-Kč/měs.

Pronájem parkovacího místa 16 m² Olomouc, Albertova

Nabízíme podnájem garážového stání 16 m2 v blízkosti FN Olomouc na ulici Albertova. Vjezd do garáží je na dálkové ovládání - prozvonění určeného čísla zaregistrovaného mobilního telefonu. Ve spodní části garáže je prostor pro mytí aut. Stání je umístěno hned v horním patře, na úrovni vjezdu do objektu a parkování je společné pro dva vozy za kovovou bránou s pletivem. Rozměry stání jsou: