Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

696 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Přibyl

73 881 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Balkóny Terasa
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 85 m²
Elektřina 230 V
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti SPT850A3-215
Plocha obytná 85 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový apartmán v atraktivním komplexu ve městě Benidorm ve Valencijském regionu ve Španělsku. Komplex se nachází přímo u pláže Poniente, jen asi 50 m od moře.

Nabízený apartmán A3-215 o obytné ploše 85,39 m2 je situovaný ve 3. patře vyšší budovy Bloku 2. Sestává z chodby, galerie, 3 ložnic, 2 koupelen a obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Z obývacího pokoje a z jedné z ložnic je přístup na terasu o ploše 27,20 m2. K apartmánu náleží parkovací místo č. 193. Dokončení apartmánu je naplánováno na srpen 2026.

Jedná se o designový rezidenční projekt ve výstavbě s celkem 286 apartmány s 1 – 4 ložnicemi, jenž poskytuje luxusní bydlení u pláže. Komplex sestává z dvou výškových budov orientovaných na jih, ta nižší má 30 nadzemních podlaží a druhá vyšší budova má 40 nadzemních podlaží. V obou budovách je výtah. Apartmány budou mít prostorné terasy a úchvatné výhledy na moře.

Společné prostory tohoto komplexu nabídnou dva bazény, z nichž jeden bude vyhřívaný, dětský bazén, 3 vířivky, odpočinkové zóny, dětské hřiště, kino, společenské prostory, tělocvičnu s výhledem a sportovní areál s tenisovým kurtem. Venkovní prostory budou plné zeleně, budou zde stromy, palmy, fontány a lavičky k posezení. Ve společných prostorách bude k dispozici Wi-Fi připojení.

Apartmány budou vybaveny klimatizací, podlahovým vytápěním v celém apartmánu, plně vybavenými kuchyněmi se spotřebiči, budou mít moderní design a interiér je možné si zařídit dle katalogů Aktual či L-Ganc. Každému apartmánu náleží buď venkovní parkovací místo, nebo parkovací místo v suterénu. Tento projekt je jedinečný díky své atraktivní lokalitě přímo u pláže s křišťálově čistou vodou a v blízkosti se nachází další 4 krásné pláže. Nedaleko se nachází zábavní vodní park Aqualandia a mnoho barů a restaurací. Pro milovníky sportu je v okolí několik golfových hřišť.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
zobrazit telefon