Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

883 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Přibyl

93 731 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Balkóny Terasa
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 380 m²
Elektřina 230 V
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti SPT110A2b-18
Plocha obytná 308 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej penthouse v novém komplexu v obci Estepona na pobřeží Costa del Sol nacházející se v provincii Málaga ve Španělsku. Tento projekt nabízí apartmány a penthousy s 2, 3, nebo 4 ložnicemi umístěné v moderním komplexu s výtahem, jehož dokončení spadá na rok 2026.

Nabízený penthouse A2b-18 o celkové rozloze 308,35 m2 je situovaný ve 2. patře bloku 1A.
Sestává z chodby, galerie, komory, 3 ložnic, 2 koupelen, WC a kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem. Z obývacího pokoje a z jedné z ložnic je přístup na terasu o ploše 49,05 m2. Z apartmánu vede schodiště na střešní terasu o ploše 124,41 m2. Náleží k němu parkovací místo č. 63 a parkovací místo s komorou č. 66 v podzemním podlaží -2. Možné nastěhování je naplánováno na únor 2026.

Komplex je obklopený přírodou a nabízí krásný výhled na moře a okolí. Společné venkovní prostory zahrnují dva bazény, z nichž jeden bude vyhřívaný a budou u něj vířivky a lehátka k relaxaci, a u druhého bude dětský bazének. V areálu bude také spa, tenisový kurt, tělocvična, dětské hřiště, toalety, sprchy a mnoho zeleně a odpočinkových zón. Po celém areálu bude připojení na Wi-Fi.
Všechny apartmány budou vybaveny klimatizací a podlahovým vytápěním v koupelnách, přičemž apartmány na nejvyšším podlaží budou mít podlahové vytápění v celém bytě.

Nedaleko areálu se nachází několik krásných písečných pláží a pobřežní promenáda ideální k procházkám. Na výlet se můžete vydat do nedalekého Selwo Aventura Parku, kde je zoo, ale také si zde můžete vyzkoušet Zipline, lukostřelbu, skok až 8 metrů do vzduchu pomocí odrazového můstku, nebo se můžete projít po visutých mostech. Pro milovníky sportu je nedaleko komplexu několik golfových hřišť. Vzdálenost komplexu od moře je asi 2,5 km.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
zobrazit telefon