Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Švancara

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F9742
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 3.
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 218 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 218 m²

Popis nemovitosti

Tato rezidence se nachází v exkluzivní rezidenční čtvrti "El Madro?al" na strategickém místě mezi rušnou Marbellou a Benahavísem. Přístup k ní je z dálnice La Quinta nebo Ronda, a je tak co by kamenem dohodil od pláží a centra sousedních měst. Jeho architektura byla pečlivě navržena tak, aby nabízela nádherný panoramatický výhled, aniž by bylo ohroženo soukromí.

Tato enkláva si užívá soukromí přírody a nachází se ve skutečné oáze klidu, aniž by zanedbávala bezpečnost a soukromí. Vysoce kvalitní materiály pečlivě vybrané pro svou dokonalost a eleganci vytvářejí sofistikovanou a funkční atmosféru.

Tento luxusní apartmán o rozloze 450 m2 je domovem vašich snů. Hlavní ložnice o rozloze 40 metrů čtverečních je skutečným skvostem s velkou šatnou a prostornou koupelnou, která nabízí přímý vstup na terasu. Další tři ložnice mají rovněž vlastní koupelny a velkorysé šatny.

Celkově tento výjimečný prostor vyniká svým architektonickým řešením, strategickou polohou a vysoce kvalitními materiály, které vytvářejí prostředí kombinující krásu a funkčnost. Kout luxusu a pohodlí, který vás přivítá na pobřeží Costa del Sol.

Žijte život svých snů v tomto ráji v Marbelle, kde se elegance a pohodlí snoubí v prostředí panoramatického výhledu a vznešeného soukromí.
Největší nabídka nemovitostí ve Španělsku a profesionální realitní servis v češtině na www.ibero-casa.com

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Švancara
Jiří Švancara
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Švancara
Jiří Švancara
Telefon zobrazit telefon