Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F14462
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení včera
Plocha celková 99 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 99 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní zařízený apartmán nacházející se v přízemí moderní budovy o 5 jednotkách, situované ve vysoce atraktivní lokalitě v blízkosti pláže a veškeré občanské vybavenosti. Tento prostorný apartmán o rozloze XX m² zahrnuje obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, koupelnu a chodbu. Z jídelny vede přímý vstup na terasu s přístupem k soukromému venkovnímu bazénu o velikosti 24 m². Vedle bazénu se nachází solární sprcha a letní kuchyně s grilem, která je ideálním místem pro relaxaci a venkovní stolování.

Apartmán je vybaven moderními a funkčními nábytkem, kvalitními PVC okny a dveřmi, keramickými dlaždicemi a parketami. Vynikající dispoziční řešení a vysoká kvalita materiálů činí tento apartmán ideálním jak pro trvalé rodinné bydlení, tak pro turistické pronájmy.

Tato nemovitost nabízí nejen klidné a komfortní bydlení, ale i vysoký potenciál pro krátkodobé turistické pronájmy díky své atraktivní poloze. Blízkost pláže, školy, školky, supermarketů a autobusového nádraží zvyšuje její hodnotu jako investice nebo trvalého domova. Soukromý bazén, moderní vybavení a blízkost k veškerým zařízením činí tento apartmán výjimečnou nabídkou na trhu.

Medulin je jedním z předních turistických center Istrie a patří mezi 20 nejznámějších letovisek na Jadranu. Původně malá rybářská vesnice zaznamenala dynamický rozvoj díky své výjimečné poloze a mírnému středomořskému klimatu. Medulin láká turisty svou poklidnou atmosférou a krásnou přírodou, ale nabízí také bohaté možnosti pro aktivní dovolenou s vynikajícími možnostmi sportovních a rekreačních aktivit. Lokalita je ideální pro vodní sporty, jako jsou plachtění, windsurfing či potápění, ale i pro další aktivity díky dobře vybudované sportovní infrastruktuře.

Chorvatsko je jednou z nejvyhledávanějších destinací pro nákup luxusních nemovitostí u moře díky své krásné pobřežní krajině, stabilnímu ekonomickému prostředí a přátelskému klimatu. Oblasti jako Istrie patří mezi nejoblíbenější destinace, kde turisté i investoři oceňují přírodní krásy, kulturní dědictví a vyspělou infrastrukturu. Investice do nemovitosti v Chorvatsku představuje bezpečnou a ziskovou příležitost s vysokým potenciálem růstu hodnoty.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní a profesionální servis při koupi nemovitosti v Chorvatsku. Specializujeme se na luxusní apartmány a nemovitosti u moře, které splňují nejvyšší standardy. Pomůžeme vám nejen s výběrem ideální nemovitosti, ale i s právními a technickými aspekty transakce, abychom zajistili bezproblémový proces nákupu.

Pokud hledáte luxusní nemovitost u moře, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít ideální domov nebo investiční příležitost v Chorvatsku

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon