Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Datum vložení před 6 dny
Plocha celková 64 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 64 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F14390
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.

Popis nemovitosti

Luxusní apartmán v přízemí městské vily s výhledem na moře, která se skládá ze 4 apartmánů.
Apartmán má rozlohu 65 m2 a skládá se z vstupní chodby, hostinského WC, koupelny, dvou ložnic, obývacího pokoje a kuchyně. Z obývacího pokoje je východ na terasu a zahradu, odkud je nádherný výhled na moře.
Nemovitost je umístěna na pozemku o rozloze 731 m2.
Apartmán je vybaven vysoce kvalitními plastovými okny, klimatizací, keramikou. Parkování je k dispozici pro jedno vozidlo. V rámci zahrady je možnost postavit vlastní bazén.
Nemovitost je vzdálena pouhých 600 m od moře a pláží, a nachází se v blízkosti veškerých potřebných zařízení, jen 600 m od centra města. K nastěhování je plánováno na konec září 2024.

Kupující neplatí daň z převodu nemovitosti.

Město Krk je jedno z nejstarších a nejznámějších měst na ostrově Krk, který je největším ostrovem v Jaderském moři. Nachází se v severozápadní části ostrova a je centrem kulturního a historického dění. Krk je známý svou bohatou historií, malebnými uličkami, historickými památkami a bohatým kulturním dědictvím.
Město je obklopeno úchvatnou přírodou a nabízí nádherné pláže, malebné zátoky a křišťálově čisté moře. Krk je oblíbeným turistickým cílem díky svému půvabu a širokému spektru aktivit pro návštěvníky všech věkových kategorií. Turisté zde mohou objevovat historické památky, jako je například katedrála sv. Marka, Frankopanský hrad, městské hradby a mnoho dalších.

Město Krk je také známé svou bohatou gastronomickou scénou, která nabízí širokou škálu tradičních dalmatských pokrmů a specialit. Kromě toho jsou zde k dispozici různé obchody, restaurace, kavárny a bary, které poskytují pohodlné a příjemné prostředí pro nákupy a odpočinek.

Díky své výhodné poloze je Krk ideálním výchozím bodem pro objevování krás ostrova Krk a okolních oblastí. Zdejší příjemné klima a pohostinnost místních obyvatel činí z Krku nezapomenutelné místo k pobytu a dovolené.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti