Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

380 010 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Violeta Borisova

41 737 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Balkóny Terasa
ID nemovitosti CHAN139-B5
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.
Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Telefon
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 72 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 71 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový atraktivní apartmán nedaleko moře ve městě Makarská ve Splitské oblasti v Chorvatsku. Jedná se o novou budovu s celkem 39 apartmány různých dispozic a s výtahem. Sestává ze dvou suterénních podlaží (garážová stání a sklepní kóje), přízemí a čtyř pater. V případě zájmu si můžete zakoupit parkovací místo v suterénu nebo vyhrazené venkovní místo. Vzdálenost k moři je přibližně 600 m.

V budově jsou apartmány s jednou nebo dvěma ložnicemi na pěti podlažích. Apartmány mají velikost od 50-53 m2 (s jednou ložnicí) do 60-71 m2 (se dvěma ložnicemi). Všechny apartmány na prodej mají prostorné jižně orientované terasy, které nabízejí pěkný výhled na moře (ty ve vyšších patrech).

Velmi vysoká kvalita výstavby a materiálů dává této prvotřídní nemovitosti vyniknout mezi ostatními. Budova bude mít kvalitní tepelnou a zvukovou izolací, mimořádně kvalitní otvorové výplně, bílý kámen na schodišti, výběr podlah ze špičkové dlažby (Keralite) nebo dřevěných podlah. Obývací pokoje jsou vybaveny velkými prosklenými posuvnými dveřmi, které vedou na terasu s nádherným výhledem na moře a poskytují interiéru dostatek přirozeného světla.

Každý apartmán je vybaven protipožárními vstupními dveřmi odolnými proti vloupání a bílými interiérovými dveřmi, přípojkou pro TV satelit, internet a telefon. Všechny pokoje v těchto nejmodernějších apartmánech v centru Makarské jsou vybaveny vestavěným led osvětlením a všechny jsou klimatizované. Koupelny jsou vybaveny podlahovým vytápěním, špičkovými keralitovými panely (2,40 m x 1,25 m), kvalitními koupelnovými skříňkami s umyvadly, toaletami s "měkkým zavíráním" a sprchovými kouty.

Nabízený apartmán B5 o ploše 71,71 m2 je situován v prvním patře (vchod B). Nachází se v něm chodba, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelna, toaleta a krytá terasa. Další apartmány v budově ke koupi naleznete na našich webových stránkách pod ID: CHAN139.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Violeta Borisova
Violeta Borisova
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Violeta Borisova
Violeta Borisova
zobrazit telefon