Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

300 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

33 008 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F13991
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 25 dny
Plocha celková 76 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace, Vlastní ČOV
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 76 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní apartmán v novostavbě, který se nachází pouhých 100 metrů od moře na oblíbeném ostrově Vir. Apartmán se nachází ve druhém patře a nabízí nádherný výhled na moře.

Apartmán o užitné ploše 76,24 m² se skládá z předsíně, dvou ložnic, koupelny, úložného prostoru, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem a kryté terasy. Součástí apartmánu je také jedno parkovací místo. Celková užitná plocha apartmánu včetně příslušenství činí 78,74 m².

V budově se nacházejí celkem tři apartmány, což zajišťuje dostatek soukromí a pohodlí. Centrum obce Vir je vzdálené pouhých 100 metrů.

Konstrukce budovy je z cihelných termo bloků a fasáda je zateplena 10 cm silným polystyrenem. Podlahy jsou pokryty dlažbou, okna jsou z PVC s trojsklem, roletami (část z nich je elektricky ovládaná) a síťkami proti hmyzu. Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním. Klimatizace je nainstalována v obývacím pokoji i v obou ložnicích. Vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární. Na střešní terase je připraven prostor pro instalaci vířivky. Předpokládá se energetická certifikace třídy A.


Ostrov Vir je jedním z nejznámějších turistických center v Chorvatsku, který se nachází v severozápadní části Zadarské župy. Ostrov je obklopen Virským mořem a Povljanským kanálem a jeho rozmanité pobřeží, dlouhé 31,43 km, je poseto plážemi – od písčitých a oblázkových, po skalnaté a kamenité. Pláže, často lemované borovými lesy a obklopené křišťálově čistým mořem, činí z Vira ideální destinaci pro rodinnou dovolenou.

Kromě turistické sezóny nabízí Vir v zimních měsících klidné prostředí ideální pro rodinný život. Ostrov má veškerou potřebnou infrastrukturu – školu, školku, obchody, autobusové nádraží, restaurace a kavárny. Vir je vzdálen 26 km od Zadaru a pouhých 12 km od historického města Nin.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti