Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

46 608 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 13 dny
Plocha pozemku 84 m²
Plocha zastavěná 396 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 84 m²
Patro 2.
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 1792
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 74 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

V zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný byt 3+kk o rozloze 74 m² v Praze-Střešovicích, v ulici Na Petynce. Byt se nachází ve třetím nadzemním patře zděného domu a disponuje balkonem (4 m²) a sklepem (6 m²). Byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s výbornou dostupností a veškerou potřebnou infrastrukturou v dosahu.

V roce 2021 byt prošel kompletní rekonstrukcí s důrazem na kvalitu a funkčnost. Ta zahrnovala novou kuchyň, koupelnu, toaletu a technickou místnost, nové omítky, repasi parket a instalaci několika vestavěných skříní. Dále také nové rozvody elektřiny, vody a odpadu.

Dispozice zahrnuje prostornou předsíň, ložnici s přístupem na balkon, prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a menší pokoj ideální jako pracovna nebo dětský pokoj. Koupelna disponuje prostorným sprchovým koutem. Komfort dále zajišťuje samostatná toaleta a technická místnost s přípojkou vody a odpadu.

Vestavěné skříně v ložnici a předsíni poskytnou dostatek úložného prostoru, stejně tak jako nově zrekonstruovaná sklepní kóje. Eleganci bytu dodávají drobné detaily - např. LED pásky ve sprchovém koutu, vodovodní baterie Hansgrohe nebo vestavěný botník v předsíni.

Ložnice a balkon jsou orientovány na východ, zatímco obývací část a pokoj mají výhled na západ do zeleného vnitrobloku se vzrostlými stromy. K bytu také náleží několik vyvýšených záhonů s možností pěstování vlastní zeleniny. Vytápění zajišťuje plynová kotelna v objektu.

Tramvajová a autobusová zastávka jsou v pěší vzdálenosti. V okolí se nachází několik škol a školek, restaurací a kaváren. Do centra i na letiště se dostanete za 15 minut. Doslova za rohem je také Koupaliště Petynka a tenisové kurty. Krátkou procházkou můžete dojít také na Pražský hrad, Petřín nebo do Břevnovského kláštera či Parku Ladronka.

Pro budovu není zpracován PENB. Z tohoto důvodu je byt povinně inzerován v kategorii G. Vlastník doloží skutečné náklady na vytápění bytu.

Pro více informací kontaktujte makléře, který Vám zajistí prohlídku bytu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Richard Rolfes
Mgr. Richard Rolfes
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Richard Rolfes
Mgr. Richard Rolfes
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti