Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 999 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Jakub Melichar

42 405 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Plyn
ID nemovitosti 7
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 79 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 91 m²

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví, v cihlovém domě o celkové dispozici 3+kk (79 m2), umístěném v přízemí domu s komorou, sklepní kójí a garážovým stáním. Příjemnou atmosféru bytu podtrhuje slunný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a výhledem do zeleně. Bytový dům z roku 2006 je umístěn v atraktivní a klidné lokalitě poblíž Přírodního parku Rokytka. Byt je vzdálený jen cca 2 min. od autobusové zastávky K Říčanům a cca 10 min. od vlakové stanice Praha-Kolovraty.

Dispozice bytu: chodba, pokoj, ložnice, komora, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále již zmíněný prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, který je jeho dominantou. K bytu také náleží prostorné parkovací stání umístěné hned pod bytem a sklepní kóje.

V místě je plná občanská vybavenost, dvě mateřské školky cca 10 min., základní škola cca 10 min., zastávka MHD cca 2 min., vlak cca 10 min., obchod cca 15 min. a dvě dětská hřiště v těsné blízkosti domu. Kolovraty kromě jiného sportovního vyžití nabízí vyhledávané venkovní koupaliště, Tenisový areál Cihelna a mnoho cyklistických i turistických tras. Případné bezproblémové parkování zdarma přímo před domem a další služby jsou v docházkové vzdálenosti.

Přírodní park Rokytka se nachází cca 20 min., v blízkosti domu je také Přírodní Park Botič-Milíčov, dále lékař, zubní ordinace a pošta. Byt se nachází ve vyhledávané části Prahy 10 - Kolovraty, s velice dobrou dostupností jak do centra Prahy (cca 20 min. přímým vlakovým spojem), tak na dojezd do centra města (dálnice D1 cca 10 min.). Koupi nemovitosti je možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma zprostředkujeme a vyřídíme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Jakub Melichar
Bc. Jakub Melichar
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Jakub Melichar
Bc. Jakub Melichar
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti