Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 100 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Chloupek

13 147 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 7 hodinami
Plocha užitná 66 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 399913
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte své vlastní bydlení v centru Litoměřic, které byste si zvelebili k obrazu svému? Či jste investor shánějící nemovitost, u které by v budoucnu nebyla o nájemníky nouze? Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 s balkónem o podlahové ploše 65,6 m², nacházející se ve 4. patře čtyřpodlažního panelového domu na skvělé adrese v ulici Růžovka v Litoměřicích (Předměstí). Dům je hezky udržovaný, zateplený, s plastovými okny, a nabízí klidné bydlení s bezproblémovými sousedy v žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v jeho okolí a skvělou dopravní dostupností.

Byt je v původním stavu s umakartovým jádrem ve stavu ke kompletní rekonstrukci, což dává možnost přizpůsobit si bydlení vlastním představám. Vstoupíme-li do něj, nejdříve Vás přivítá předsíň, která poskytuje vstup do všech místností a na samostatnou toaletu. Kuchyně (12,4 m²) zahrnuje dostatek místa pro jídelní kout, kuchyňskou linku (vybavena plynovým sporákem), a její součástí je i praktická komora (1,9 m2). Za rohem pak nalezneme koupelnu (2,6 m2) s vanou a umyvadlem, a dále pak prostorný obývací pokoj (18,5 m²) s přístupem na balkón (3,7 m²). Obývák je průchozí a zavede nás buďto do druhého pokoje (12,2 m2), nebo zpět do předsíně, ze které vede vstup do posledního, třetího pokoje (10,1 m2).

Byt je napojen na všechny inženýrské sítě včetně plynu. Vytápění je ústřední dálkové. Měsíční náklady včetně fondu oprav činí 4.594 Kč.

V přímém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost včetně Kauflandu, mateřské, základní i střední školy, sportovních a dětských hřišť, plaveckého bazénu, restaurací a dalších služeb. Dopravní spojení je skvělé, v centru města jste za 3 minuty autem nebo za 12 minut pěšky. Nejbližší zastávka autobusu Daliborova je vzdálená jen 3 minuty chůze od domu. Dále můžete využít spoje z Hlavního autobusového či vlakového nádraží, vzdálených jen 6 minut chůze.

Pro milovníky přírody nabízí Litoměřice krásné výlety do okolí, například na Křížovou horu nebo Dlouhý vrch, které poskytují nádherné výhledy na malebnou krajinu. Kulturní vyžití najdete v místním divadle či při procházkách historickým centrem města.

Byt je skvělou příležitostí pro rodiny, které chtějí bydlet podle vlastních představ, nebo pro investory hledající nemovitost s výborným potenciálem na pronájem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon