Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 250 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Dražan

26 506 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení před 5 dny
Plocha užitná 121 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 13603
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Někomu se může téměř i zdát, že se nachází na stránkách veřejné inzerce bytu na Praze 1 na Starém městě, hned vedle Staroměstského náměstí. Přes to, jste daleko od pravdy. I když…?? Velkometrážní byt, vysoké stropy, krásný výhled, neskutečná atmosféra…byt, který se nachází patrně v nejstarší ulici v památkové zóně v samotném srdci města plném historických domů, památek a malebných uliček…byt s jedinečnou atmosférou připomínající skutečně Staré město na Praze 1.

Ale i přes to vše, vítejte v Litoměřicích, v ulici Jezuitská. Zde pro vás máme výjimečný byt v osobním vlastnictví, nacházející se ve 3. NP domu s dispozicí 3+1 a celkovou plochou 121,5 m2. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, při které byly použity kvalitní materiály a byl kladen důraz na funkčnost a celkový design bytu, zároveň však s ohledem na jeho genius loci.
Byt, který nyní hledá svého nového majitele je situován do této ulice s výhledem na Kostelní náměstí, které je osázeno starými lípami a jež tvoří bohatou zeleň. Z druhé strany domu se nachází vnitroblok, který je volně přístupný a nabízí úchvatný výhled na další historickou část města.

I když jde o centrum, Litoměřice nejsou hektickým velkoměstem. Život zde je klidnější, ale zároveň nabízí všechny výhody městského bydlení. Menší města jako jsou Litoměřice mají často pevnější a přátelštější komunity. To může být lákavé pro lidi, kteří hledají osobnější vztahy a možnost aktivně se zapojit do společenského života.

V centru města jsou snadno dostupné obchody, lékárny, restaurace, kavárny, školy, zdravotnická zařízení a další služby, což zvyšuje komfort každodenního života. Je zde provozováno 8 základních škol, 11 mateřských škol, Umělecká škola, několik městský parků, Krajská zdravotní nemocnice, plavecký bazén a spousty dalšího. Litoměřice mají dobrou dopravní dostupnost, ať už se jedná o regionální vlaková nebo autobusová spojení, což umožňuje snadnou přepravu po městě i mimo něj. Veškeré služby jsou v docházkové vzdálenosti od bytu.

Město má aktivní kulturní scénu a obyvatelé tak mohou snadno užívat bohatého kulturního života, od vinařských slavností až po různé hudební a divadelní festivaly.

Litoměřice leží v severozápadních Čechách, v Ústeckém kraji, na soutoku řek Labe a Ohře. V blízkosti se nachází České středohoří, řeka Labe, hora Říp, která má pro českou historii a mytologii zvláštní význam. Je zde i mnoho turistických a cyklistických tras. Tato kombinace městského a přírodního prostředí poskytuje obyvatelům skvělou rovnováhu mezi aktivním a relaxačním životním stylem.

Pro vaše pohodlí byla zpracována virtuální prohlídka, která je vám k dispozici v rámci této prezentace.
Pokud se vám nabídka líbí a rádi byste se dozvěděli více informací či máte zájem o prohlídku, neváhejte se na nás obrátit.

Budeme se těšit na setkání...
Případné financování prostřednictvím hypotečního úvěru vám rádi zařídíme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Dražan
Petr Dražan
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Dražan
Petr Dražan
Telefon zobrazit telefon