Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 590 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Martina Hendrychová

15 225 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
Zateplení Zateplená polystyrenem
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Okna Plastová
Vytápění podrobnosti Radiátory
ID nemovitosti 01BV2420
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Atypický
Parkování Parkování na ulici
Wc Splachovací
Datum vložení před 19 dny
Plocha užitná 59 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt 2+1 v OV, který je po kompletní rekonstrukci. V současné době dispozičně řešený jako 2+kk. Nachází v atraktivní lokalitě Trutnova na Kryblici. Kryblice je jednou z vyhledávaných lokalit díky strategickému umístnění, docházková vzdálenost do centra, do ZŠ a MŠ, tak ke všem sportovištím a do přírody. Na Kryblici jsou též umístěny velice dobře zásobené potraviny, které mají otevírací dobu v sobotu i v neděli.
Byt je umístěný ve 3.NP zděné bytovky, bez výtahu. Má celkovou podlahovou plochu vč. sklepa 59,2m2. Je po kompletní a finančně náročné rekonstrukci z roku 2022, kdy byla provedena změna dispozice na 2+kk. Byly vyměněny veškeré rozvody (el., odpady, plyn), proběhla výměna podlahových krytin, byly snižované stropy, je zde nová kuchyňská linka vč. spotřebičů i koupelna se sprchovým koutem vč. WC.
Aktuální dispozice bytu: předsíň s velkou vestavěnou skříní, po levé straně prostorná koupelna se sprchovým koutem a WC. Na konci předsíně je po pravé straně ložnice oddělená zajímavými zatahovacími dveřmi a po levé straně se nachází obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyň. K bytu patří velký sklep o výměře 6m2 umístěný v suterénu domu, kde jsou i společné prostory (kočárkárna, sušárna). Vytápění je dálkové/centrální, ohřev vody – karma.
Měsíční náklady pro 3 osoby: FO vč. splátky úvěru 2060,- Kč, záloha na teplo 1434,- Kč, studená voda 585,- Kč, dále úklid, el.společných prostor. Dále záloha na elektřinu 1000,- Kč a plyn 900,- Kč (ohřev vody).
Bytový dům je po kompletní rekonstrukci z roku 2011 (okna, vchodové dveře, střecha, stoupačky, zateplení, fasáda, atd.). Dům je napojený na veřejný vodovod, plyn, kanalizaci, vytápění je dálkové, el. 230V. Úklid v domě provádí úklidová služba.
PENB D

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Martina Hendrychová
Mgr. Martina Hendrychová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Martina Hendrychová
Mgr. Martina Hendrychová
Telefon zobrazit telefon