Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 999 900 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miloš Ceffer

8 481 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 40 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
ID nemovitosti 8415
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 40 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 17 dny
Plocha pozemku 40 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi zděný malometrážní byt 2+1 s příslušenstvím (komora) o celkové ploše 40 m2, v 1. NP zděného bytového domu s okolním pozemkem s celkovou plochou 1.060 m2. Dům s byty prochází kompletní rekonstrukcí a nabízený byt je po rekonstrukci ve stavu viz fotografie. Pro zájemce je možné bytovou jednotku dodělat na klíč s použitím standardních materiálů, které si kupující zvolí. Cena dodělávky činí 200 000,- Kč, bez kuch. linky a spotřebičů. Vše je na osobním jednání. Vytápění bytu bude zajištěno podlahovým vytápěním, odpady svedeny do veřejné kanalizace, vodovod obecní dálkový, ohřev vody elektrickým bojlerem. Podlahy dlažba a vinyl. Vlastník bytu bude dále mít k výhradnímu užívání pozemek pod oknem bytu o ploše cca 30 m2 (6X5) , kde je možné vybudovat pergolu k sezení, parkovací stání, zahrádku a další. Po úpravě je možný vstup přímo z bytu a pozemek si oplotit. V bytě je nová elektroinstalace, internetová přípojka v každém pokoji, zásuvka na TV (společná anténa), odsavač par z koupelny a kuchyně je napojen na vzduchotechniku, dále byt disponuje rekuperací vzduchu. Na domě jsou instalována plastová okna (trojsklo), do ulice se zrcadlovým efektem. Nízké náklady na bydlení - FO 773,- Kč/měsíc, voda + elektro dle spotřeby. Kompletní občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Více informací k této nabídce Vám rádi sdělíme na vyžádání, nebo na osobní prohlídce. Financování hypotečním úvěrem Vám zajistíme bezplatně naším hypotečním makléřem. Výhodné jak k trvalému bydlení, nebo jako investice k následnému pronajímání v atraktivní lokalitě.

Dále v nabídce byt 3+KK, 58 m2, 1. NP v tomto domě + pozemek k výhradnímu užívání cca 45 m2 přímo pod okny bytu. Fond oprav 1.330,- Kč/měsíc + voda a elektro dle spotřeby. Byt orientován mimo hlavní komunikaci. Momentálně probíhá kompletní rekonstrukce do podoby nabízeného bytu výše. Cena po dokončení 3,000.000,- Kč. Pro více informací nás kontaktujte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miloš Ceffer
Miloš Ceffer
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miloš Ceffer
Miloš Ceffer
Telefon zobrazit telefon