Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 990 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Bláha

16 921 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 4 dny
Plocha pozemku 1 301 m²
Patro 3.
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 30 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 399925
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 1 301 m²

Popis nemovitosti

Velmi pěkný byt, 1+kk s klidným výhledem a skvělou dostupností!

Exkluzivně nabízíme k prodeji světlý a dobře řešený byt 1+kk, který se nachází ve 4. nadzemním podlaží udržovaného domu s moderním výtahem. Byt je ve velmi dobrém stavu, plně zařízen a připraven k okamžitému nastěhování. Perfektní pro jednotlivce či mladý pár hledající praktické a útulné bydlení s výbornou dostupností do centra města.

Vybavení a dispozice
Byt je vybaven kuchyňskou linkou s dostatkem úložného prostoru, jídelním stolem pro příjemné stolování a rozkládacím gaučem, který slouží jako pohodlné lůžko. V obývací části se nachází nábytková stěna, která nabízí další úložné možnosti. V chodbě bytu jsou praktické vestavěné skříně, které oceníte pro uskladnění zejména oblečení. K bytu náleží také vlastní komora s přístupem přímo z pokoje. Koupelna a toaleta jsou oddělené, což zvyšuje komfort bydlení. Příjemným bonusem je orientace bytu na jih, díky čemuž je interiér prosvětlen slunečním svitem po celý den.

Skvělý výhled a klidné prostředí
Z bytu je příjemný výhled do okolní nízké zástavby a zeleně, což poskytuje pocit klidu a pohody. Lokalita je plná zeleně, s možností procházek, dětských hřišť a rekreačních ploch.

Technický stav a energetická úspora
Dům prošel revitalizací – zateplená fasáda a nová plastová okna zajišťují vynikající tepelné vlastnosti a nízké provozní náklady. Moderní výtah usnadňuje každodenní život a zvyšuje komfort užívání bytu.

Výborná dostupnost a občanská vybavenost
Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost – restaurace, kavárny, obchody, lékárny i další služby. Tramvajová zastávka Sídliště Barrandov je jen 280 metrů od domu, což umožňuje rychlé spojení do centra Prahy.

Možnost parkování
K bytu je možné dokoupit vnitřní parkovací stání vzdálené jen 250 metrů od vchodu do domu u tramvajové zastávky. Cena parkovacího stání činí 900 000 Kč.

Nezmeškejte tuto příležitost!
Jedinečná nabídka pro všechny, kdo hledají klidné a komfortní bydlení s moderním vybavením a výbornou dostupností. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat a domluvte si této nemovitosti prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Bláha
Michal Bláha
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Bláha
Michal Bláha
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti