Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 100 000 Kč

D

Méně úsporná

  • bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bezrealitky s.r.o

13 147 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Datum vložení před 16 hodinami
Plocha užitná 24 m²
Konstrukce Panelová
Vlastnictví družstevní
Patro 10.
ID nemovitosti 867264
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji světlý byt 1+kk o velikosti 24,43 m2, DV se splacenou anuitou. Byt je umístěný v 11.patře s krásným výhledem po částečné rekonstrukci. V pokoji je kuchyňská linka, varná deska, pračka. V koupelně najdete sprchový kout a umyvadlo, samostatné wc. Vestavěná skříň a bezpečnostní dveře v předsíni. Na podlaze je v pokoji plovoucí podlaha, koupelna, wc a předsíň mají dlažbu. Kompletně nové rozvody/stoupačky.

Dům je ve výborném stavu (plastová okna, vchodové dveře na čip, poštovní schránky, kočárkárna/kolárna, 2x výtah – osobní i nákladní, rampa pro vozíčkáře). K bytu náleží právo užívání sklepní kóje cca 1 m2. Připojení na Internet k dispozici. Velmi dobře fungující družstvo. Nízké měsíční náklady.

Zastávka tramvaje před domem, která Vás doveze za 20 minut do centra, nebo k metru „Strašnická“ či „Želivského“ za 5-6 minut. Vedle domu obchod Albert. Lidl a Billa 700 m. Park „Na Solidaritě“ před domem a „Malešický park“ v pěší dostupnosti.

Neváhejte a zavolejte si o prohlídku. Právní servis zajištěn. Jsem přímo majitel bytu - ušetříte provizi realitní kanceláři. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/867264-nabidka-prodej-bytu-tuklatska-praha

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti