Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Realitní hlídač zajistí, že vám neuteče žádná novinka. Díky oznámením v prohlížeči a mobilu

S novou funkcí Realitního hlídače ČESKÉREALITY.cz máte jedinečnou příležitost dostávat okamžité upozornění na nové nemovitosti. Využíváme totiž technologii Webpush, tedy oznámení do prohlížeče. Co to vlastně je a jak si ho snadno aktivovat?

19. 7. 2024, redakce
Realitní hlídač zajistí, že vám neuteče žádná novinka. Díky oznámením v prohlížeči a mobilu

Webpush notifikace jsou okamžité zprávy, které se zobrazují přímo na vašem zařízení, i když zrovna nejste na webu. Tyto notifikace se objeví jako malá vyskakovací okna přímo v internetovém v prohlížeči nebo jako standardní upozornění na mobilu. To znamená, že s Realitním hlídačem vám už neunikne žádná nemovitost, ať jste kdekoliv!


 

Proč si zapnout Webpush notifikace? Neuteče vám žádný inzerát

  • Nezmeškáte žádné nové nabídky: Ty nejlepší nemovitosti vydrží v inzerci jen pár desítek minut. Buďte mezi těmi, kteří se o nich dozvědí včas!
  • Okamžité upozornění: Žádné čekání na e-maily. Informace dostanete ihned, jakmile se objeví nová nabídka.
  • Pohodlné a zdarma: Oznámení přijdou přímo do vašeho prohlížeče nebo na mobil.

Jak nastavit Webpush notifikace?

  • Používejte podporovaný prohlížeč: Webpush notifikace fungují v prohlížečích Chrome, Firefox, Edge a Safari. Ujistěte se, že máte nejnovější verzi.

 

  • Aktivní internetové připojení: Pro doručení notifikací je nutné být online. Pokud nejste, prohlížeč notifikace uloží a zobrazí je po připojení.

 

  • Přihlaste se na ČESKÉREALITY.cz: Klikněte na odkaz Přihlásit/Registrovat v menu (mobil) nebo v horním rohu webu (desktop). Rychle se přihlaste pomocí svého profilu na sociálních sítích nebo využijte registrace s e-mailovou adresou a heslem. 

 

  • Uložte si realitní filtr a zapněte notifikace: Nastavte si upozornění na nové nemovitosti i e-mailem a zvolte si četnost zasílání zpráv.

Uložte si realitní filtr a zapněte notifikace

  • Povolte webové stránce odesílat notifikace: Při ukládání hlídače ještě musíte povolit Webpush notifikace přímo v prohlížeči. V opačném případě notifikace nebudou fungovat.

Povolte webové stránce odesílat notifikace

  • Zobrazování notifikací je zapnuté: Pokud jste vše nastavili správně, začnou se vám notifikace na nové nemovitosti zobrazovat na vašem počítači. Notifikace si kdykoliv můžete vypnout nebo si změnit časové nastavení.

Notifikace ve vašem prohlížeči

Zapnutím Webpush notifikací získáte jistotu, že už vám žádná nemovitost neuteče. Aktivujte si je hned teď a získejte náskok před ostatními!