Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Místo klíčů chytrý telefon: FOR ARCH ukáže technologie bezpečnosti dveří i novinky otvorových výplní

Jedním z oborů, kterému se mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH tradičně věnuje, jsou otvorové výplně, okna či dveře v rodinných i bytových domech. Jeho návštěvníci se dozvědí, jak vybrat vhodný produkt, jaké jsou nejnovější technologie nebo jak s jejich pomocí uspořit na energiích a snížit náklady na vytápění. Nepřeberné množství variant i bezplatné rady odborníků nabídne výstaviště PVA EXPO PRAHA ve dnech 17. až 21. září.

18. 7. 2024, redakce
Místo klíčů chytrý telefon: FOR ARCH ukáže technologie bezpečnosti dveří i novinky otvorových výplní

Okna už nejsou pouze nosiče přirozeného světla, ale technologicky vyspělé produkty, které pomáhají domácnostem zajišťovat vyšší bezpečnost, šetřit za vytápění nebo omezovat hluk z okolí domova. Nová okna a také dveře jsou významným pomocníkem ekonomičtějšího provozu domácnosti a modernizace bydlení. Návštěvníci se během veletrhu FOR ARCH již v září seznámí s širokou produktovou nabídkou, dozvědí se, jak si správně vybrat a na co si dát pozor při volbě montážní firmy. Radit budou na místě vystavovatelé, ale i například odborníci ze Svazu podnikatelů ve stínicí technice.

S otvorovými výplněmi souvisejí další výrobky, které zkvalitní bydlení a zvýší bezpečnost. Na veletrhu se představí aktuální trendy a novinky související s dveřmi prakticky všech materiálů a bezpečnostních úrovní a s nimi spojené systémy otevírání dveří na dálku pomocí chytrého telefonu, zámky nové generace, inovace bezpečnostních prvků a další zajímavosti.

Účinnost těchto výrobků nezávisí jen na jejich výběru, ale také na instalaci do stavby. Pouze správně namontovaný díl plní svou funkci, v opačném případě může stavbu i znehodnotit. S výběrem produktů, spolehlivých montážních firem, ale například i s dotacemi dokáže pomoci právě FOR ARCH. S čím také odborníci na veletrhu poradí? Třeba jak svůj domov s novými okny správně a účinně větrat, aby bylo domácí klima optimální.

Nejsilnější značky, bohatý program

„Zářijový 35. ročník FOR ARCH přinese jedinečnou možnost seznámit se s výrobci a dodavateli produktů a technologií z tuzemska i z dalších zemí Evropy. Kromě širokého portfolia produktů nabídneme návštěvníkům možnost bezplatně se poradit s odborníky napříč stavebními odvětvími a seznámit se s nabídkou trhu. Okna, dveře a stínicí technika budou významnou sekcí v PVA EXPO PRAHA,“ řekla ředitelka veletrhu Kateřina Horáčková.

Pět výstavních hal v Letňanech zaplní i další obory, a to elektronika a zabezpečení, stavební materiály, dřevostavby, fotovoltaika či bazény a vytápění. Nejnovější technologie i produktové bestsellery svého portfolia přivezou na veletrh významné značky jako Heluz, Best, Lias Vintířov, RD Rýmařov, AL Pergoly, Internorm, Solidsun, Alukov a mnoho dalších.

Kromě poutavých expozic a oborových poradenských center si mohou návštěvníci z řad profesionálů a široké veřejnosti vybrat z bohaté nabídky doprovodného programu. Jeho významným bodem bude zahajovací konference veletrhu FOR ARCH pořádaná ve spolupráci s CEEC Research, největší analytickou společností zaměřenou na oblasti stavebnictví, projektový a developerský sektor, strojírenství a oblast veřejných zakázek. Tématem konference budou mimo jiné také nový stavební zákon a digitalizace. V nabitém programu pro odborníky nebude chybět opět konference Požární bezpečnost staveb 2024 pořádaná portálem TZB-info, těšit se odborníci mohou i na konferenci Svazu podnikatelů ve stavebnictví a na další zajímavé přednášky, workshopy nebo debaty.

Podrobnosti o veletrhu najdete na www.forarch.cz

ABF a.s.

Praha

Beranových 667, 199 00