Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

27 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • Měsíční nájemné neobsahuje zálohy na el. energii a vodu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Anika Bártlová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 12890
Plocha pozemku 686 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 750 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 750 m²

Popis nemovitosti

Dobrý den,
společně s majitelem hledáme nového nájemce do této zemědělské, skladovací nebo výrobní zděné haly umístěnou na okraji obce Zvíkov, 11 km vzdálenou od nájezdu na dálnici D3, tudíž i nedaleko města Lišov a České Budějovice. K hale je možné využít i zpevněné manipulační plochy okolo haly, a dále část prostor pod ocelovým přístřeškem. Tyto plochy umožní další prostory například pro skladování. V případě potřeby a po následné domluvě s majitelem je možnost využít i travnaté plochy o výměře 1500 m2, které náleží k objektu.

Stavba jako taková prošla částečnou rekonstrukcí a byly na ni provedeny následující úpravy: vysoko zátěžová betonová leštěná podlaha, plechová střecha, manuální vrata a vestavba kanceláře v hale. Objekt je připojen na veřejný vodovod. Odpad může být řešen septikem. Odvod dešťové vody je řešen trativodem. Hala stojí na pozemku dle územního plánu vedený jako zastavitelné plochy s funkčním využitím plochy výroby a skladování zemědělské.

Měsíční nájemné činí 27.000,- Kč/měsíc + zálohy na el. energii a vodu (výše záloh se bude odvíjet od využití). Kauce ve výši 40.000,- Kč se skládá pronajímateli při převzetí předmětu nájmu. Jednorázová provize RK ve výši jednoho nájmu navýšenou o DPH 21% se hradí při rezervaci ploch a je hrazena nájemcem samostatně.

Hledáme nájemce, kteří by se o prostory řádně starali a udržovali je. Jsme otevřeni jednání případným stavebním úpravám nemovitosti a finanční kompenzace (např. formou sníženého nájemného na určitou dobu).

Tak pokud vás vše zaujalo a prostory by vám vyhovovali, určitě se mi ozvěte a domluvíme si prohlídku. Mějte se hezky a těším se na slyšenou a na viděnou, Bártlová.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Anika Bártlová
Anika Bártlová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Anika Bártlová
Anika Bártlová
Telefon zobrazit telefon