Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

30 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alena Malá

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 317 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 180 m²
ID nemovitosti 2091
Plocha celková 373 m²
Plocha zastavěná 317 m²

Popis nemovitosti

"Sníte o vlastní kavárně a líbilo by se vám naskočit rovnou do rozjetého vlaku?
Mám tady exkluzivní nabídku prostor kavárny Café Svět s.r.o. v historickém centru Mladé Boleslavi. V její blízkosti se nachází Vysoká škola Škoda Auto,Magistrát města Mladá Boleslav, základní školy, střední školy. Naproti kavárně je nádherně upravený park, který si můžete vychutnat z terasy se slunečníky s kapacitou 16 osob.
Kavárna má dvě podlaží,spodní slouží pro menší rodinné oslavy a setkání přátel. Velikost prostoru 57,73m2. Spodní prostor disponuje sociálním zázemím pro zákazníky.
Hlavní prostor kavárny je s kapacitou 35 míst. Podlhahová plocha celého prostoru včetně zázemí je 180 m2. V kavárně majitelka pravidelně pořádá řadu koncertů, přednášek a prodejních výstav. V době konání těchto akcí lze kapacitu navýšit až na 50 míst.

Prostory jsou designově laděny do modro-zelených barev, nábytek v barvě šedo-černé, křesla značky Dublino, jsou polstrované a velice pohodlné.

Kavárna se přenechává s veškerým vybavením, kompletně vybavené kuchyně včetně všech spotřebičů, , chladící vitrína atd... (v případě zájmu mohu jmenovitý seznam poslat). Před třemi roky byly prostory rekonstruovány, jsou zde nové podhledy, nové dveře na toaletách, nové stínění na oknech, nový plynový kotel, který zajišťuje i ohřev vody. Nový provozovatel tak převezme pouze klíče a nemusí se o nic starat.
Kavárna je otevřena již tři roky a nynější majitelka ji vede skvělé, recenze mluví za vše.
Nájemní smlouva je platná po dobu osmi let a měsíční nájemné činí 15.000,- Kč + poplatky na energie. Kauce majiteli činí dva měsíční nájmy.
Cena za veškeré vybavení kavárny činí 960.000,- Kč

Pro více informací a domluvení si osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat. OD 8.9. DO 13.9.2024 ČERPÁM DOVOLENOU. Prosím pište na email, ozvu se vám.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alena Malá
Alena Malá
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alena Malá
Alena Malá
Telefon zobrazit telefon