Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miroslav Prokeš

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 399852
Plocha pozemku 550 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení včera
Plocha užitná 550 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Pokud jste lékař nebo stomatolog hledající ideální místo pro svou ordinaci, máme pro vás exkluzivní nabídku. K pronájmu je uzavřený areál o rozloze 6189 m² ve Velké Bíteši, který poskytuje ideální podmínky pro vaši praxi. Tento prostor nabízí nejen strategickou polohu v těsné blízkosti dálnice D1 (exit Devět Křížů), ale také klidné prostředí s množstvím zeleně a odpočinkových zón, které vytvoří pro vás i vaše pacienty příjemnou atmosféru.

Areál zahrnuje dvě moderní dvoupatrové budovy s podlahovými plochami 300 m² a 250 m², které lze využít pro ordinace, kanceláře či bytové jednotky. Prostorné a flexibilní uspořádání vám umožní upravit prostory dle vašich potřeb, ať už plánujete rozšíření praxe, nebo potřebujete prostor pro specializovanou léčbu. Velkou výhodou je také dostatek parkovacích míst přímo v areálu, což zajišťuje pohodlný přístup pro vás i vaše pacienty.

Uzavřený areál je navržen tak, aby vytvářel pocit soukromí a pohody, s dostatkem zeleně a klidových zón, které podpoří příjemnou pracovní atmosféru i relaxaci. Tento prostor je navíc vhodný nejen pro lékaře a stomatology, ale také pro další zdravotnické služby nebo podnikatelské záměry, jako například vzorkové prodejny.

Majitel nabízí flexibilní možnosti pronájmu či prodeje, ať už máte zájem o celou budovu nebo jen jednotlivé jednotky. Přizpůsobte si prostor podle svých představ a potřeb a vytvořte ideální místo pro svou praxi v atraktivní lokalitě.

Pro více informací a prohlídku areálu nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslav Prokeš
Miroslav Prokeš
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslav Prokeš
Miroslav Prokeš
Telefon zobrazit telefon