Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • info v RK, + zálohy na služby a energie + kauce + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Asistent

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 3741
Plocha užitná 352 m²
Datum vložení 7. května 2024
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Stav nemovitosti Bezvadný

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu atraktivní komerční prostory o rozloze 352 m2, které se nacházejí v přízemí moderní budovy na ulici Vídeňská v Brně. Tyto prostory, které jsou ideální pro kanceláře, ateliéry, prodejny či volnočasové aktivity, lze přizpůsobit přesně podle vašich požadavků. Budova je vybavena moderním výtahem, recepcí, jednací místností a jídelnou.

Prostory disponují samostatným vstupem přímo z recepce, vlastním měřením energií a možností vytvoření vlastního sociálního zázemí. Parkování je zajištěno na venkovních veřejných místech a objekt je nepřetržitě střežen. Navíc jsou k dispozici parkovací místa přímo u objektu, včetně 10 míst vyhrazených pro nájemníky.

Majitel je ochoten investovat do rekonstrukce prostor, zejména pokud se nový nájemník rozhodne pro dlouhodobější pronájem.

Prostory jsou k dispozici ihned nebo po dohodě. Prohlídky jsou možné po domluvě s makléřem. Případně můžete využít možnost zajištění jednorázového nebo pravidelného úklidu prostřednictvím naší úklidové firmy.

Vzhledem k legislativním požadavkům je nemovitost uvedena v energetické třídě „G“, i když to neznamená, že skutečně odpovídá této třídě. Pokud máte zájem o další informace nebo o prohlídku, neváhejte se obrátit na uvedeného makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Asistent
Martin Asistent
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Asistent
Martin Asistent
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti