Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + elektřina, plyn, voda + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Kirschner

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 250 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 865
Plocha pozemku 75 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 75 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu komerční prostor na ulici Přemyslovců v Ostravě, jedné z hlavních tepen Mariánských Hor, která přímo spojuje tuto část města s hlavní ostravskou třídou – ulicí 28. října. Tento prostor je ideální pro provoz prodejny, kanceláře nebo jiný podnikatelský záměr.

Prostor zahrnuje prostornou prodejní místnost o velikosti cca 58 m² a sklad o velikosti cca 17 m², který je vybaven umyvadlem s přívodem vody. Součástí je také oddělená toaleta, která je sdílena s vedlejší prodejnou.

Velké výlohy poskytují skvělou příležitost pro umístění vaší reklamy, včetně možnosti instalace světelné reklamy, což přispěje k vysoké viditelnosti vašeho podniku.

K dispozici jsou vlastní elektroměr a plynoměr, takže zálohy na energie budete hradit podle skutečné spotřeby. Voda je společná pro celý dům a náklady na ni se platí zálohově s následným rozúčtováním mezi nájemníky.

Po dokončení probíhající rekonstrukce se ulice Přemyslovců promění v moderní a zelení obklopenou třídu, která přitáhne nové zákazníky a klienty.
Plánovaná dvě parkovací místa přímo před prodejnou poskytují pohodlné parkování na 20 minut zdarma, což je ideální pro rychlé nákupy či návštěvy.

Nájemné činí 11.000 Kč měsíčně + zálohy na služby, které si přepíšete na sebe. Kauce je stanovena ve výši dvou měsíčních nájmů. Nový nájemce také hradí provizi RK, a to ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Pokud hledáte prostor s dlouhodobým potenciálem a strategickou polohou, je tento nabízený prostor skvělou volbou. Neváhejte a využijte této příležitosti – prostor je k dispozici ihned! Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Kirschner
David Kirschner
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Kirschner
David Kirschner
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit