Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

18 EUR za m²/měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Sloupenský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N7111
Plocha užitná 490 m²
Datum vložení před 15 dny
Patro 1.
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelářskou jednotku v nové moderní a nadčasové administrativní budově třídy A, v novém projektu na Karlíně. Kancelář disponuje plochou 490 m2. Nemovitost nabízí na 8 patrech přibližně 9 000 m2 kancelářských prostor.

Projekt nabízí nejvyšší možný standard daný typem použitých materiálů, kvalitou zpracování veškerých interiérových prvků a využitím nejefektivnějších technologií s dopadem na úspornost a ekologičnost provozu. Každý nájemce má k dispozici svou vlastní kuchyňku a toalety. Prostory jsou vybaveny otevíratelnými okny s venkovními žaluziemi, centrální recepcí s neomezeným přístupem, výtahy a restaurací s kantýnou.

Budova je navržena maximálně efektivně tak, aby bylo možné připravit pro každého individuálního nájemce tyto prostory přesně podle jeho požadavků, ať už ve formě otevřených kanceláří nebo naopak v podobě samostatných oddělených jednotek. Půdorys typického patra je velice efektivní s možností dělení prostor na menší jednotky a umožňuje realizovat poslední trendy v oblasti uspořádání kanceláří a požadavků na integraci mimopracovních a relaxačních zón.

V okolí je veškerá občanská vybavenost. Území je díky své poloze v širším centru Prahy výborně dostupné všemi dopravními prostředky. Stanice metra Invalidovna (trasa B) je 4 minuty pěšky od budovy, tramvaje (zastávky Divadlo pod Palmovkou, Palmovka) staví 2 minuty od budovy. Výborná je také dopravní dostupnost autem díky hlavním silničním tahům a blízkosti tunelu Blanka. V podzemních garážích je dispozici je 87 parkovacích míst. Mezinárodní Letiště Václava Havla je vzdáleno 25-30 minut jízdy autem.

Energetická náročnost A.

Služby: 160,-Kč/m2/měsíc
Parkování: 135 EUR/měsíc

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti