Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

16 EUR za m²/měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Sloupenský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N7068
Plocha užitná 298 m²
Datum vložení před 22 dny
Patro 3.
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu prostory o rozloze 298 m2 v novobarokní secesní komplexu. Tuto budovu navrhl architekt Osvald Polívka v letech 1907–1909. Budova je strategicky umístěna v centru Prahy a je propojena s dalšími novorenesančními kancelářskými budovami, které vedou do Vladislavovy ulice. Komplex, známý jako Areál Spálená-Vladislavova, je propojen pasáží a prostorným atriem a nabízí téměř 5 400 m2 kancelářských prostor. Významnou výhodou je možnost parkování v podzemních garážích budovy.

Budova se nachází v blízkosti stanice metra B Národní třída a frekventovaných tramvajových zastávek, což zajišťuje snadnou a rychlou dostupnost lokality. Okolí nabízí množství obchodů, restaurací a dalších služeb, které poskytují skvělé příležitosti k trávení volného času.

Vybavení zahrnuje 24 hodinovou bezpečnostní službu, centrální recepci a internet. K dispozici jsou interní žaluzie a klimatizace. Podlahy pokrývají koberce a připojení je zajištěno optickými vlákny. Ostraha je zajištěna, a budova disponuje otevíratelnými okny, parkováním i výtahy.

Servisní poplatky již zahrnují dodávku tepla, dodávku vody a teplé užitkové vody, dodávku elektrické energie. správu, opravy, revize nemovitosti a všech jejích součástí a vybavení, úklid, správu, osvětlení a vytápění/chlazení společných prostor. Spotřeba el. energie v pronajatých prostorách bude fakturována na základě poměru pronajaté plochy k celkové spotřebě a bude fakturována samostatně.

Zázemí (WC, kuchyňka): 62,88 m2.
Chodby: 176,7 m2.

Nájemné:
Kanceláře, zázemí: 16 EUR/m2 + DPH.
Sdílené prostory: 11 EUR/m2 + DPH.
Servisní poplatky: 227 Kč/m2.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti