Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

16 EUR za m²/měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Sloupenský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N7030
Plocha užitná 297 m²
Datum vložení před měsícem
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Stav nemovitosti Bezvadný

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o ploše 297 m2 v moderním administrativním komplexu v městské části Praha 4 - Kačerov s dostatkem přirozeného osvětlení a nádhernými výhledy na město. Skládá se ze čtyř podzemních a sedmi nadzemních podlaží, přičemž disponuje čtyřmi hlavními jádry a centrální recepcí, což zajišťuje snadný a pohodlný přístup do jednotlivých pater. Na posledních dvou podlažích se nacházejí zelené terasy s panoramatickým výhledem na okolí. Kromě konferenčních místností a relaxačních zón je v přízemí k dispozici také kavárna.

Budova je vybavena moderními technologiemi pro správu, provoz a přístup, a navíc se pyšní certifikací LEED Gold. Celý komplex je plně klimatizovaný, s integrovanými fancoily a zdvojenými podlahami pro maximální komfort. Komplex rovněž disponuje samostatným návštěvnickým výtahem z garáží přímo na recepci, a na severní straně je připravena možnost samostatné recepce pro zajištění většího soukromí.

K dispozici je 24 hodinová bezpečnostní služba, centrální recepce, externí žaluzie, internet, optická vlákna, ostraha, otevíratelná okna a přístup na magnetické karty. Energetická náročnost budovy C.

Služby: 102 Kč/m2/měs.
Parkování: 110 EUR/měs.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Sloupenský
Filip Sloupenský
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti