Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

  • U RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michaela Čejková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 14629033
Plocha obytná 104 m²
Plocha zastavěná 1 184 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Montovaná
Datum vložení 28. května 2024
Plocha užitná 104 m²
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkování na ulici
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha nebytová 104 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory v prestižní lokalitě Horních Počernic, konkrétně v budově A1, která se nachází ve 2. nadzemním podlaží. Tento prostor o celkové ploše 104 m2 nabízí ideální řešení pro vaši firmu, ať už hledáte moderní kanceláře, nebo flexibilní pracovní prostředí.

Kanceláře se skládají z jedné větší vstupní místnosti, dvou oddělených místností, které mohou sloužit jako sklad, a dvou samostatných kanceláří. Tato variabilita vám umožňuje přizpůsobit prostor podle vašich specifických potřeb. V budově A1 je také k dispozici společná recepce, což přidává na komfortu a profesionalitě.

Budova A1 je snadno rozpoznatelná a nachází se na začátku logistického areálu P3 Praha-Horní Počernice, v okrese Praha-východ. Díky své strategické poloze je vzdálená pouhých 15 minut od centra Prahy a má vynikající napojení na dálnici D10 (směr Praha/Mladá Boleslav/Německo). Hromadná doprava je rovněž dobře dostupná: železniční stanice se nachází méně než 1 km od budovy, stanice metra Černý Most je vzdálena 1,5 km, a v rámci areálu pravidelně jezdí autobusová linka č. 220, která zajišťuje pohodlné spojení ze stanice Černý Most.

Budova je přístupná 24/7 a je zabezpečena kamerovým systémem, což zajišťuje maximální bezpečnost a pohodlí pro všechny nájemce. K dispozici jsou vyhrazená parkovací místa přímo před budovou, což zjednodušuje parkování pro vás a vaše klienty. Pokud máte specifické požadavky na dispozici kanceláře, rádi vám prostor přizpůsobíme dle vašich potřeb. V areálu se nacházejí renomované společnosti jako Alza, Coca-Cola, HP Tronic, IKEA, Petcenter a PNS, což podtrhuje prestiž této lokality.

Neváhejte nás kontaktovat, pokud máte zájem o prohlídku nebo pokud potřebujete další informace. Jsme tu, abychom vám pomohli najít ideální kancelářské prostory pro vaše podnikání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michaela Čejková
Michaela Čejková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michaela Čejková
Michaela Čejková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti