Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

29 732 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Migl
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje DPH
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení předevčírem
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Bezvadný
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 5842
Plocha užitná 117 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální kancelářské prostory pro svou firmu nebo podnikání? Máme pro vás nabídku kanceláří v atraktivní lokalitě na Pražské třídě.

Nabízíme tři kanceláře o rozloze 14 m2, 17,5 m2 a 16,2 m2, které jsou součástí moderního kancelářského objektu. Tyto prostory jsou vhodné pro menší firmy, startupy či nezávislé profesionály, kteří hledají klidné a pohodlné pracovní prostředí. Součástí nabídky je také rozsáhlý sklad o ploše 69,5 m2, který poskytuje mnoho možností využití – ať už k uložení zásob, materiálů či dokumentů, nebo lze upravit na další kancelářské prostory, dle vašich potřeb a představ.
Nájemci mohou využívat společnou kuchyňku, která je plně vybavena a nachází se na chodbě. Tato kuchyňka disponuje také přístupem na prostornou terasu, což vytváří perfektní prostor pro relaxaci během pracovní pauzy nebo pro setkání s kolegy a obchodními partnery. Na společné chodbě jsou rovněž umístěny moderní toalety, zajišťující komfort pro všechny nájemníky.

Velkou výhodou těchto kanceláří je jejich strategická poloha. Budova se nachází přímo na Pražské třídě, v těsné blízkosti obchodního centra JIP. Lokalita se může pochlubit výbornou dopravní dostupností jak autem, tak městskou hromadnou dopravou. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, což usnadňuje každodenní pracovní život.

Pokud hledáte flexibilní kancelářské prostory s praktickým skladem, kuchyňkou, terasou a dalšími výhodami v centru města, ozvěte se nám pro sjednání prohlídky.

Nájemné 29 732 Kč bez DPH, zálohy na služby 4 687 Kč bez DPH (vodné, stočné, elektřina, plyn a příspěvek na ostrahu, odpad a venkovní úklid - bude přepočteno dle aktuálního vyúčtování).
Rezervační poplatek 34 419 Kč.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Migl
Petr Migl
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Migl
Petr Migl
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti