Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

37 500 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • +poplatky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iveta Stankeová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 120 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 919430
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 120 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
Datum vložení před 18 hodinami
Plocha pozemku 1 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Hledáte prostorné a útulné bydlení na dobré adrese? Nabízíme Vám pronájem atypického mezonetového bytu o dispozici 4+kk s užitnou plochou 120 m2 po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází ve třetím patře v klidném a udržovaném bytovém domě v Jinonické ulici.
Popis a vybavení bytu: V přízemí bytu je velká obývací část s prostornou kuchyní, chodba, samostatný pokoj, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, menší šatna a komora. V obývacím pokoji je spoustu denního světla díky velkému portálovému oknu. V obývacím pokoji se také vyjímá schodiště vedoucí do patra bytu. Schodiště je obloženo kamenem ze zeleného mramoru.
V patře bytu jsou dva neprůchozí pokoje. V pokojích jsou vestavné skříně na oblečení. Z jednoho pokoje je vstup na terasu. Terasa potěší příjemných výhledem do klidných zahrad a zalesněného kopce. V patře se také nachází druhá velká koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. V koupelně je dostatek místa pro pračku a sušičku. V celém bytě jsou plastová okna a okna ve velkém portálovém okně jsou úplně nová s praktickou UV folií proti propustnosti tepla. Byt prošel v letošním roce rozsáhlou rekonstrukcí. Topení je vyřešeno podlahovým vytápěním, nezabírá tedy prostor žádný kotel ani radiátory. V horních pokojích a v obývacím pokoji jsou výkonné klimatizační jednotky. Kuchyň je vybavena kvalitními spotřebiči od zn. Bosch (myčka, el. horkovzdušná trouba s mnoha funkcemi, indukční varná deska, mikrovlnná trouba). Nad varnou deskou je široká digestoř od zn. Klarsntein. Možnost využití bezpečnostního systému Jablotron. V bytě je zaveden pevný internet a kabelová televize. Byt se bude pronajímat částečně zařízený.
Přednosti tohoto bydlení: téměř vše nové a neopotřebené, originální vzhled, světlo v bytě, dvě koupelny, parkovací místo přímo před domem, udržovaný dům s klidnými nájemníky.
Dostupnost: nejbližší hlavní tahy do 4 min. autem jsou ulice Plzeňská, Radlická, Vrchlického, Městský okruh a Strahovský tunel do 8 min. autem. MHD autobusová zastávka u domu. Nejbližší metro Jinonická 5 min. a Anděl cca 10 min.
Měsíční nájemné činí 37 500,- Kč + poplatky 1 062,- Kč za jednu osobu + zálohy za elektrickou energii se přepisují na nájemníka. Hradí se vratná kauce ve výši 60 000,- Kč a provize ve výši měsíčních nákladů bydlení.
V případě zájmu o další informace a o prohlídku bytu mne neváhejte kontaktovat. S pozdravem Iveta Stankeová

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iveta Stankeová
Iveta Stankeová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iveta Stankeová
Iveta Stankeová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti