Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • Plus inkaso 5.500.- Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Krška

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 58 m²
Patro 2.
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 58 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 394368
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 58 m²

Popis nemovitosti

Exklusivně Vám nabízím k pronájmu byt o nově vybudované dispozici 3+kk, která nabízí dva samostatné pokoje - ložnici a dětský pokoj situované na severní stranu, komfortní koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a s prostorem pro pračku a sušičku, s kuchyňským koutem a stolováním spojeným s obývacím pokojem - jedná se o největší pokoj v bytě, který je situovaný na jižní stranu domu na prostornou lodžii, směřovanou do klidové části domu. V zádveří bytu se nachází prostorné vestavné skříně.
Nemovitost, ve které se dům nachází, prošla v minulém roce kompletní revitalizací, nová jsou okna, zateplení, fasáda, lodžie a byl zbudován výtah.
Díky revitalizaci domu, citlivé a důmyslné rekonstrukci bytu a jeho umístění v zástavbě se dle mého názoru jedná o velmi pěkné a komfortní bydlení, volné ihned, byt je nově vymalován a byly naistalovány nové okenní žaluzie.
Inkaso činí 5.500.- Kč pro tříčlennou rodinu, byt se pronajímá bez vybavení, k dispozici je vybavená kuchyňská linka, bez lednice.
Kauce 3x měsíční nájem, při podpisu nájemní smlouvy se platí nájemné na dané období jednoho měsíce + provize 12.000.- Kč + DPH. Volný od 1.10.2024

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Krška
Jiří Krška
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Krška
Jiří Krška
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit