Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

55 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Romana Čermáková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Druhy bytů Mezonet
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti N7124
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 132 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme exkluzivně k pronájmu kompletně zařízený mezonetový byt 3+kk, o obytné ploše 129 m2. Tento krásný byt se nachází v 1.NP a ve 2.NP a je součástí úspěšného projektu Rezidence Sacre Coeur2. V ceně pronájmu je zahrnuto jedno garážové stání a sklep o velikosti 3m2. Součástí komplexu je uzavřená společná zahrada ve vnitrobloku a nonstop recepce.

Dispozice nabízí v 1.NP prostorné zádveří (12,5 m2) s vestavěnými skříněmi a nápaditě odděleným vstupem od obytné části bytu. 2.NP je členěno do dvou zón - obývací a privátní. Velkorysý obývací pokoj s kuchyní a jídelnou (59,3 m2), který ohromí nádherným výhledem na Prahu. Na obývací pokoj navazuje technická místnost s prádelnou (4,7 m2), kde je prakticky řešený další úložný prostor. Dále je zde samostatná toaleta. Druhá privátní část bytu má ložnici (14,8 m2) a dětský pokoj (12,8 m2), které mají výhled do vnitřního atria budovy. Dále je zde koupelna s vanou, toaletou a se dvěma umyvadly (5,4 m2). Byt se nabízí kompletně zařízený, včetně veškerých spotřebičů a TV. Pro bezpečnost je celý objekt střežen kamerovým systémem.

Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost, školy školky, obchody, restaurace, kavárny, dětská hřiště. Pár minut pěšky od OC Smíchov a pár kroků do parku Sacre Coeur, zahrady Kinských nebo do Petřínských sadů. Výborná dopravní dostupnost s napojením na pražský městský okruh, zastávka autobusu, metro B, tramvajová zastávka přibližně 5 minut pěší chůze od domu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Romana Čermáková
Romana Čermáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Romana Čermáková
Romana Čermáková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti