Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena za nájem a služby 21 800 Kč + záloha na elektřinu + kauce 43 600 Kč + provize RK 21 800 Kč+DPH
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavla Kunstová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 202413945
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 16 dny
Plocha obytná 88 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 108 m²

Popis nemovitosti

Hledáte klidné bydlení v rodinném domě se zahradou a dostupnosti pár minut do města Ostravy? Nabízíme Vám k pronájmu byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+kk s vlastní terasou a společnou zahradou v žádané lokalitě Ostravě-Petřkovicích. Byt se nachází v přízemí v rodinného domu, který je rozdělen na dvě bytové jednotky. V domě se nachází společné prostory a to vstupní chodba, sklep, technická místnost a společná zahrada se zahradním domkem. Tyto prostory mohou bez omezení užívat všichni nájemníci v domě.

Celý dům i byt prošel v roce 2023 kompletní přestavbou a rekonstrukcí. Srdcem bytu je krásná, světlá kuchyň s vestavěnými spotřebiči (myčka, horkovzdušná trouba, indukční varná deska, digestoř, myčka a vestavěná lednice). Ve pokojích jsou na vnější části oken instalovány elektrické žaluzie a sítě proti hmyzu. Vysokým nadstandardem jsou klimatizované jednotky ve všech pokojích, které lze využít ke chlazení, nebo v zimě i k topení. Byt disponuje velikostí 88 m2 a velkou terasou 20 m2, na kterou je vstup z kuchyně. Společná zahrada má cca 760 m2. K bytu náleží dvě nekrytá parkovací místa a 50 metrů od domu je neplacené velké parkoviště. V docházkové blízkosti jsou obchody, školy a ostatní občanská vybavenost. Pár minut od domu je velký les, který vybízí k procházkám. V bytě je vše na elektřinu, podlahové vytápění a jsou zde i krásná krbová kamna.

Byt je vhodný pro 2-3 osoby, majitel upřednostňuje bez zvířat. Nájemné činí 19 500 Kč plus služby 2 300 Kč (voda, pojištění domácnosti, odvoz odpadu, údržba zahrady). Dohromady tedy 21 800 Kč bez záloh na elektřinu, kterou si na sebe nájemník přepisuje sám (zálohy cca 4 000 Kč). Kauce činí 2x nájem + služby (43 600 Kč) a provize RK 21 800 Kč + DPH. Byt je k dispozici od 1.11.2024. Pokud Vás tento byt zaujal, kontaktujte mě a domluvíme si osobní prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavla Kunstová
Pavla Kunstová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavla Kunstová
Pavla Kunstová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit