Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

25 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Rastislav Šrajer

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 22 hodinami
Plocha užitná 92 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 2380
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní možnost pronájmu moderního bytu v novostavbě, umístěné v jedné z nejtišších částí Olomouce. Tento klenot se nachází kousek od idylického rybníka Hamrys a nedaleko zastávek MHD, což zajišťuje dokonalou harmonii mezi klidným bydlením a snadnou dostupností městského života.
Nabízíme Vám byt 3+kk o ploše 92m2, který je korunován prostornou terasou o rozloze 24m2. Prostor je promyšleně rozdělen na obývací pokoj s moderně vybaveným kuchyňským koutem, přímosousedící ložnici, přičemž z obou místností je vstup na terasu, dále druhou samostatnou ložnici orientovanou na severní stranu s výhledem na město, vstupní halu, šatnu, koupelnu a samostatné WC. Vybavení kuchyňské linky zahrnuje indukční desku, troubu, myčku na nádobí a lednici s mrazákem. V koupelně naleznete vanu, umyvadlo, otopný žebřík a přípravu pro pračku.
K bytu náleží vnitřní parkovací stání a sklep. Lokalita nabízí nádherné procházky kolem rybníka a dětské hřiště, zatímco pro milovníky gastronomie jsou nedaleko dvě vyhlášené restaurace. Vše důležité, včetně aquaparku i nádraží, je dostupné do 5 minut autem či autobusem, centrum města pak za pouhých 7 minut.
Pro majitele domácích mazlíčků navýšení kauce, celý byt je nekuřácký. Stane se Vaším novým domovem za nájem 25.000,- Kč, plus inkaso cca 4.500 Kč + elektřina a vysokorychlostní optický internet. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvou nájmů, s možností rozložení na dvě platby, a provize RK je jeden nájem plus 21% DPH. Volné po domluvě ihned.
Nezmeškejte jedinečnou příležitost bydlet v bytě, který spojuje pohodlí, styl a bezproblémovou dostupnost všeho, co Olomouc nabízí. Kontaktujte nás ještě dnes a udělejte první krok k životu ve svém novém domově!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Rastislav Šrajer
Rastislav Šrajer
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Rastislav Šrajer
Rastislav Šrajer
Telefon zobrazit telefon