Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 900 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena bez energií
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lenka Rysová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 951-RZ-84
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 54 m²
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Hledáte klidné a pohodlné bydlení v krásné venkovské lokalitě? Máme pro Vás skvělou nabídku! Pronajměte si útulný byt 3+kk v obci Lišice, která se nachází pouhé 4 km od Chlumce nad Cidlinou. Tento byt je součástí rodinného domu se samostatným vchodem a prošel rozsáhlou rekonstrukcí, takže je připraven k okamžitému nastěhování.

Byt disponuje chodbou, ložnicí, obývacím pokojem, pokojem s moderní kuchyňskou linkou (sklokeramická deska a trouba), komorou a koupelnou se sprchovým koutem a WC. Velkou výhodou je vytápění bytu centrálním tepelným čerpadlem, což zajišťuje nízké náklady na teplo a ve výši 2.500 Kč měsíčně.

Počáteční poplatky bez energií zahrnují nájem ve výši 11.900 Kč, vratnou kauci 16.800 Kč a poplatek realitní kanceláři 11.900 Kč + DPH.

Obec Lišice je obklopena lesy a nádhernou přírodou, což ji činí ideální pro milovníky venkovského života. V blízkém Chlumci nad Cidlinou najdete veškerou občanskou vybavenost a také nájezd na dálnici D11, která spojuje Prahu a Hradec Králové.

Byt je k dispozici od října 2024. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku! Těšíme se na Vás!

.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lenka Rysová
Lenka Rysová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lenka Rysová
Lenka Rysová
Telefon zobrazit telefon