Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 276 Kč za měsíc

A

Mimořádně úsporná

  • +popl. 1224, +elektřina na nájemce, kauce, odměna RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Štěpánka Pourová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 31150
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 62 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 3 dny
Plocha celková 62 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 62 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme pronájem bytu s dispozicí 3+1 a vlastní komorou o celkové podlahové ploše 62 m2 v obci Nová Ves u Sokolova. Byt prošel rekonstrukcí. Velkou výhodou bytu je jeho umístění v 1.p. cihlového domu bez výtahu, s výhledem na okolní zeleň a dětské hřiště. V bytě je nově udělaná elektřina, rozvody topení + radiátory, nově obložená koupelna, nově osazena plastová okna. Vytápění a ohřev vody v bytě je zajištěn centrálně kotlem na pelety s automatizovanou násypkou, který je umístěný v kotelně domu, dále solárními panely.
Při vstupu do bytu vejdete do prostorné předsíně, kde je samostatný vstup do jednotlivých pokojů - jsou neprůchozí, do koupelny, která disponuje moderním sprchovým koutem a umyvadlem, toaleta odděleně, dále vstup do komory a do kuchyně, která je vybavena kuchyňskou linkou.
Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí: nové zateplení, fasáda, vchodové dveře s otevíráním na čip, kamerový systém, nové dveře ve společných částech domu a nové schránky, dále proběhla rekonstrukce vytápění domu - centrální kotel na pelety + solární panely zmíněné výše. Parkování bezproblémové před domem. V okolí domu naleznete dostatek zeleně a velkého klidu od ruchu velkoměsta, dětské hřiště a dětský klub, obecní úřad, obchod s potravinami. Zastávka autobusu je nedaleko.

Tuto nemovitost vřele doporučuji!
Pro domluvení prohlídky nebo sdělení dalších informací jsem k dispozici na telefonu. Ev. číslo: 31150. Bližší informace Vám sdělí Štěpánka Pourová, 725 529 930, ready@home4people.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Štěpánka Pourová
Štěpánka Pourová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Štěpánka Pourová
Štěpánka Pourová
Telefon zobrazit telefon