Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 800 Kč za měsíc

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107021
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 60 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Pronájem bytu 2+kk s výtahem v ul. Nad Řekou, Tábor.
Nabízíme k pronájmu světlý prostorný byt 2+kk o výměře cca 60 m², který se nachází ve druhém patře pětipodlažního panelového domu s výtahem. Dům prošel částečnou revitalizací, byt samotný je ve velmi dobrém stavu. Prostorné a světlé pokoje poskytují dostatek místa pro veškeré vaše potřeby. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s novým elektrickým sporákem se sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou a digestoří. Podlahová krytina: v obytných místnostech je dřevěná + dlažba v chodbě a v sociálních zařízení. V koupelně je vana 170 cm.
Byt je nově vymalován, jeho světlé stěny a dvě francouzská plastová okna zajišťují příjemnou atmosféru na okraji zástavby, s pěkným výhledem na Staré město, v blízkosti řeky Lužnice s dobrou dostupností MHD, jedna linka staví před domem.
Dispozice: dva velké pokoje - každý cca 20 m², kuchyně 6,30 m², chodba 6 m², koupelna 5,50 m², WC 1,80 m², výlučné užívání sklepního prostoru v přízemí objektu. Kolárna a kočárkárna.
Místo nabízí docházkovou vzdálenost do školky, střední školu, prodejnu potravin, restauraci a sportovní zařízení. V případě dalších potřeb se pomocí městské hromadné dopravy rychle dostanete k základní škole, zdravotním zařízením a veškeré další občanské vybavenosti.
Zálohy na služby a vyúčtování: Elektřinu v bytě hradí nájemce na základě vlastní smlouvy se správcem sítí dle aktuálních cen od dodavatel Eon. Vyúčtování tepla, vody a ostatních nákladů spojených s užíváním bytu probíhá 1x ročně dle naměřené spotřeby. Měsíční zálohy na služby (cca 2.700,- Kč – dle počtu osob v bytě).
Televize společná anténa, internetem vlastní dodavatel.
PENB – skupina C – úsporná. VRATNÁ JISTOTA: 23.600, - Kč
BYT VOLNÝ K NASTĚHOVÁNÍ cca do 14 dnů od podpisu Rezervační smlouvy a úhrady rezervačního poplatku.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107021.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Štěpánka Šindelářová
Štěpánka Šindelářová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Štěpánka Šindelářová
Štěpánka Šindelářová
Telefon zobrazit telefon