Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

29 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + energie a služby
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Michaela Csizmárová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 86 m²
Patro 2.
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 86 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 77627
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 86 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu prostorný moderní byt o dispozici 2+kk a celkové ploše 86 m2. Byt se nachází v ulici Mlýnská, Praha 6 – Bubeneč. Loftový byt je situován v 3. a 4. patře. Ve spodním patře bytu je vstupní galerie, ložnice a koupelna s vanou. Z galerie vede schodiště do horního patra, kde je kuchyně s jídelnou a obývák. Spodní patro má rozlohu 36 m2 a horní patro 50 m2. Byt je zařízený dle fotografií.

V případě zájmu je k dispozici parkování ve společné garáži za poplatek 2.548 Kč. Výhodou bydlení je také velká společná zahrada a krásný výhled. V domě je možné využít finskou saunu. Jednorázové vstupné je 500,-Kč. K dispozici je také plně vybavená tělocvična - členský příspěvek je 2.000,-Kč měsíčně, pak je možné tělocvičnu využívat neomezeně v době mezi 7:00 a 21:00.

Jedinečná lokalita na Praze 6 v těsné blízkosti parku Stromovka. Bydlení díky tomu nabízí mnoho možností jak trávit volný čas - procházky v parku, vyjížďky na kole nebo na bruslích v parku i podél Vltavy. V blízkosti jsou také tenisové kurty nebo golfový simulátor. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - supermarket Kaufland, restaurace, školy, školky. Dostupnost na metro/tramvaje na Hradčanské - do 10ti minut MHD, 2 minuty autem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Michaela Csizmárová
Ing. Michaela Csizmárová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Michaela Csizmárová
Ing. Michaela Csizmárová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti