Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

27 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Hana Randušková

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 80 m²
Patro 4.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 397347
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 83 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 80 m²
Plocha zastavěná 401 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu pěkný, prostorný, nábytkem vybavený byt 2+kk v novostavbě bytového domu, s vynikající dopravní dostupností (přímo na metru B Anděl)
Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží (4. patro) s výtahem v novostavbě z roku 2005. Dominantou celého bytu je velkorysý obývací pokoj s kk o velikosti 47 m2. Kuchyňský kout je plně vybavený elektrickými spotřebiči, lednicí s mrazákem, elektrickou varnou deskou, troubou a digestoří s odvodem par, granitovým dřezem a myčkou. Dále je v obytném pokoji jídelní stůl se 4 židlemi, knihovna a také pohovka se stolkem a televizí. Ve vedlejší, z obývacího pokoje přístupné, ložnici je k dispozici dvojpostel a noční stolky, v rohu je ještě stojací věšák. Velká plastová okna v obývacím pokoji a ložnici směřují na západ do klidné ulice Kováků s výhledem na krásnou secesní budovu Gymnázia Na Zatlance, okna jsou proti horku a rannímu světlu cloněna venkovními hliníkovými horizontálními žaluziemi na el. pohon. Orientace oken zaručuje dostatek světla po celý den a také klid, protože pod okny není žádná rušná ulice. Na podlaze v obytných místnostech je položená kvalitní dřevěná podlaha, v předsíni a koupelně pak dlažba. Samozřejmou součástí bytu je z ložnice přístupná velká koupelna (6,3 m2) s vanou i sprchovým koutem, umyvadlem, bidetem a závěsným WC a také automatickou pračkou. Za vchodovými dveřmi, z předsíně (3 m2) je přístup do šatny (3,2 m2) s policovou skříní a také na samostatné WC s umyvadlem (1,7 m2). V šatně je i plynový kotel na vytápění bytu a ohřev vody. Další skladovací možnosti jsou v 1. suterénu domu, ve sklepě o velikosti 3 m2.
V blízkém okolí je síť obchodů a služeb, restaurace, kina, zdravotnická zařízení, banky a jž zmiňované metro je asi 2 minuty pěšky. Vstup do parku Mrázovka, který je vhodný k procházkám či běhání je ve vzdálenosti 150 metrů od domu.
Majitel preferuje nekuřáky bez zvířat, ideální pro bydlení mladého páru.
Měsíční poplatky jsou 2.500,- Kč a elektřina a plyn se převádí na nájemce (zálohy na energie byly 1.210,- plyn a 1.590,- Kč měsíčně el. energie).
Vratná kauce i provize jsou ve výši nájmu.
Byt je volný od 1. 10. 2024

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Hana Randušková
Ing. Hana Randušková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Hana Randušková
Ing. Hana Randušková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti