Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

27 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • Měsíční platby: nájem 27.000Kč + služby 1.900Kč/1 osoba + elektřina.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Krůčková

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Metro, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 920201
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 65 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 4 dny
Plocha pozemku 1 m²
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 65 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

V rámci All inclusive servisu vám nabízíme k pronájmu exkluzivní půdní byt 2+kk, o ploše 65 m2, v atraktivní lokalitě Prahy 8 – Libeň. Tento jedinečný prostor zaujme nejen svým moderním designem, ale také propracovanými prvky vyrobenými na míru přímo pro tento byt - každý detail byl navržen s důrazem na funkčnost a styl, což vytváří harmonii mezi elegancí a pohodlím.

Byt se nachází v posledním patře zrekonstruovaného činžovního domu. Pro větší bezpečí je dům vybaven bezpečnostními kamerami, vstup do domu je na čipy přes dvoje dveře. V domě není výtah. Za domem je k dispozici menší soukromý dvůr.

Dispoziční řešení bytu poskytuje velký otevřený prostor s obývacím koutem, kuchyňským koutem s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou a jídelním stolem, dále závěsem oddělitelnou část pro spaní s dvoulůžkem. K dispozici je dále samostatný pokoj. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, skříňkou a policemi, pračkou a střešním oknem. WC je samostatné. Prostor je vybaven vestavěnou skříní, dále menšími skříňkami, komodou a policovým systémem. Originalitu a atmosféru tomuto prostoru dodávají střešní okna, skosené stěny a okenní výklenky. V letních měsících jistě oceníte klimatizaci, která je v hlavním obytném prostoru i menším pokoji.
Kuchyňská linka je kompletně vybavena a připravena na vaše kulinářské umění – k dispozici je sklokeramická varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, nerezová lednice s mrazákem, digestoř, myčka nádobí, sklenice, nádobí i příbory.

K bytu dále náleží velmi prostorný sklep (10 m2) a úložný box nacházející se na dvoře u vchodových dveří, který využijete ideálně k uložení kočárku nebo sportovního vybavení.

Byt je volný ihned. Podmínkou pronájmu jsou nekuřáci.

Platby: nájem 27.000Kč/měsíc + služby 1.900 Kč/měsíc/1 osoba + elektřina převedena na nájemníka + vratná kauce 45.000Kč, servisní poplatek RK 27.000Kč.

Libeň je dynamicky se rozvíjející část Prahy s ideální kombinací městského života a přírody. Lokalita nabízí výbornou dostupnost do centra Prahy, zároveň je v bezprostřední blízkosti přírodních lokalit jako jsou Prosecké skály, Thomayerovy sady či Libeňský zámeček. Můžete si vychutnat procházky podél Vltavy či místní cyklostezky. Ve čtvrti nechybí ani bohaté kulturní zázemí – kavárny, restaurace a obchody s místní atmosférou, stejně jako kulturní scény. Oblast Libně je ideální pro ty, kteří hledají moderní bydlení s dobrou dostupností, občanskou vybaveností a zelenými plochami pro aktivní život a relaxaci.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento unikátní byt. Naše makléřka vás ráda přivítá na nezávazné prohlídce a sdělí vám veškeré detaily.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Krůčková
Petra Krůčková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Krůčková
Petra Krůčková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti